Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Smároltam a haverjával,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smároltam a haverjával, összejönne még velem?

Figyelt kérdés

Nemrég bekerültem egy új társaságba, amiben néhány lány, de inkább fiúk vannak. Megtetszett egy srác de elég félénk viszont tudom hogy én is tetszem neki, csak nem mer kezdeményezni. Emellett rámhajtott egy "menőbb" gyerek, aki múltkor lekapott amikor részeg volt (házibuliban), és kicsit benne is voltam a dologban de olyan 6-8 mp múlva eltoltam magamtól...

A srác aki tetszik nem volt ott.De nyilván elmesélik majd neki.

Szerintetek van esélyem még nála?

17/L

2013. ápr. 29. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:
no
2013. ápr. 29. 18:53
 2/3 A kérdező kommentje:

semmiképp?!!? :/

pedig amúgy nem vagyok ilyen... eddig 2 barátom volt mindössze, és nem smároltam még olyannal akivel nem jártam (ezen a pasin kívül)

2013. ápr. 29. 19:01
 3/3 anonim válasza:
Szerintem ez nem befolyásolja. Oké, buli volt. Hülye dolog volt, de érett 17 éves fiataloknak nem kellene a mai világban ezen kiakadni. Szerintem ő sem fog.
2013. ápr. 29. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!