Szerintetek miből lehet észrevenni ha bejössz egy srácnak? (Bővebben lent)
Van egy srác akivel 8 évig egy suliba jártunk,most gimibe pedig egy osztályba.Nagyon kedves,vicces és jól is néz ki.Jól elvagyunk,a suliba is beszélgetünk de max. pár mondatot és ennyi.Facebook-on majdnem minden nap rám ír,de csak általános kérdéseket,pl. hogy mit kell tanulni.Utána már elkezdünk beszélgetni van hogy csak 10 percet de van olyan hogy akár 1 órát is.Néha úgy érzem hogy próbál közeledni de nem tudom hogy hogy kezeljem, és lehet hogy félre is értem ezeket a dolgokat.Ő nagyon bejön nekem de nem tudom,hogy hogy mutassam ki :)
17/L
Átölelni azt nem szokott,szerintem a többi o.társunk miatt sem merne, ahogy én sem őt. :D amikor mondd valamit néha megérinti a kezem vagy ha nem figyelek akkor mindig :)
holnap remélem kicsit dumálunk majd és sikerül szépen lassan tesztelnem őt :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!