Gáz, ha folyton szeretgetnék egy lányt ezért az ilyen szeretethiányos lányokat keresem folyton barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Olyan kevés ilyen lány van sajnos, többség eléggé érzéketlen lány létére, alig találni olyan lányt, amilyet kerestem, aki igényli a folyamatos szeretgetést, pedig én ezt szeretem csinálni, nem vagyok egy nyálas szent valami, de megőrülök, ha nincs kit szeretgetnem. :D Imádom a kis pici, aranyos, félénk, szeretgetni való lányokat! *-*2013. máj. 30. 15:14
11/11 anonim válasza:
Ne oltogassátok már, ő legalább vágyik a szeretetre... Mit meg nem adtam volna, ha nekem is ilyen barátom lett volna...:( Nagyon fontos nekem a szeretet és a törődés, de sajnos az én korosztályom nem erre vágyik, nem akar elköteleződni egy ember mellett, akkor is, ha alapvetően jó vele... Azt nézi inkább, hogy amíg eggyel van, mi lesz a többivel...:(
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!