Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáz, ha folyton szeretgetnék...

Gáz, ha folyton szeretgetnék egy lányt ezért az ilyen szeretethiányos lányokat keresem folyton barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Olyan kevés ilyen lány van sajnos, többség eléggé érzéketlen lány létére, alig találni olyan lányt, amilyet kerestem, aki igényli a folyamatos szeretgetést, pedig én ezt szeretem csinálni, nem vagyok egy nyálas szent valami, de megőrülök, ha nincs kit szeretgetnem. :D Imádom a kis pici, aranyos, félénk, szeretgetni való lányokat! *-*
2013. máj. 30. 15:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül, persze nem 24/24-ben, de én is ezt tenném :)
2013. máj. 30. 15:16
 2/11 anonim válasza:
Ne csöpögj már te kretén!
2013. máj. 30. 15:16
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Nehéz helyzetben vagy, sajnos a lányok is felvették az emancipáció miatt a férfias határozottságot és hidegséget. Nehéz már igazi, érzékeny lányt találni.
2013. máj. 30. 15:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de azért ne szeretgesd el előlem az összeset! :P
2013. máj. 30. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Az emancipációnak ehhez semmi köze, de mindegy.

Amúgy ja, én ilyen lány vagyok, de engem már van ki szeretgessen.

2013. máj. 30. 15:20
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, mivel a lányok nagytöbbsége érzéketlen és felszínes, így egyáltalán nem csoda, ha az érző szívűeket keresed inkább.

15:16, te meg kotródj a játszótérre csúszdázni, ostoba troll.

2013. máj. 30. 15:22
 7/11 anonim válasza:
én meg azt vettem észre, hogy egyre kevesebb az ilyen fiú. lehet pont ezért, mert egyre kevesebb az olyan lány aki ezt szereti, de én pont ilyen fiút keresek:(
2013. máj. 30. 15:28
 8/11 Eliza2020 válasza:
Enis teljesen erzekeny tipus vagyok. Es vegre megtalaltam azt a szemelyt aki mindent megtesz hogy boldog legyek es nagyon sokat szeretget. Nekem semmi mas nem szamit,sem az hogy mennyi penze van.Teljes mertekben romantikus nagyon szeret es nekem ez eleg :)
2013. máj. 30. 15:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Én ilyen lány vagyok,és eddig erre már sokszor ráfizettem.A fiúk többsége ezt nem értékeli.Bár most van barátom,de ő meg nem az a romantikus típus,amit azért sajnálok.
2013. máj. 30. 15:43
 10/11 anonim válasza:
Énis ilyen lány vagyok,csak félek kimutatni egyrészt mert nem vagyok se kicsi,se aranyos se félénk lány úgyhogy a 182 cm-es kisugárzásomhoz nem illik a szeretgetnivaló stílus pedig belülről ilyen lennék.:((
2013. máj. 30. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!