Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretethiányos, magányos lányokat hol lehet általában találni? Merre felé vannak?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy lányt ölelgetni, puszilgatni, meg azt sem bánom, ha csak haverok vagyunk, de én szeretetek szeretet adni, viszont kéne olyan lány, aki szeretetre vágyik.2013. márc. 15. 20:11
1/3 anonim válasza:
én benne lennék. de most komolyan. :DDD
16/L
2/3 anonim válasza:
Én is szeretek szeretni és kimutatni a szeretetet, és nagyon szeretem, ha engem is viszontszeretnek. Imádom, ha megölelnek, megpuszilnak.. Én itt vagyok, a laptop előtt.
Bár most képtelen lennék bárkit is közel engedni magamhoz ilyen téren.
18/L
3/3 anonim válasza:
én találtam egyet HÁHÁ :DDD
és nagyon tetszik, de fura az ízlésem
F19
a kérdésre válaszolva:
-általában ott ahol a legkevesebben vannak, pl a szobájukba :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!