Valaki segítene rájönni egy huszonéves srácnak, hogy miért nincs sikere az ismerkedésben?
Mennyit osztottál meg velünk ? A képedet, ennyi. Magyarul nem is igazán arra voltál kíváncsi, hogy mi hibázik BELÜL, mert neked a külsőd lényeg.
Van egy olyan érzésem, hogy te is az a tipikus a túl nagy igényei miatt egyedül maradó pasi leszel :) De kívánom, hogy nőjön be a fejed lágya és találd meg a párod.
A külső egy plusz és nagyon szélsőséges eseteket eltekintve nem kellene, hogy ekkora szerepe legyen, mint nálad van. Nem vagyok benne biztos, hogy így rendes lányt találsz. De azért szurkolok neked :D
" mer a mi országunk tele van önérzetes kis tudósokkal, akik leosztják itt neked az észt, ha kell, ha nem "
ő kérte :) megkapta, nem értem mi itt ami téged zavar.
Örülj neki, ha jól nézel ki, én is örülök, hogy jól nézek ki, de ettől még nem kell hatalmas elvárásokat gyártani :)
19/L
Most mit álszentkedtek már kommentelők? Szánalmas, amit leműveltek szegény kérdezővel. Nem is ismeritek, és egyből felszínesnek gondoljátok, csak mert megnézi a jó nőket és arra vágyik? Köpjétek már arcon magatokat emberek. Majd akkor szóljatok, ha elhízott, kövér pattanásos nőkkel meg pasikkal akartok összejönni. Nyomoroncok. :D
Nem is tudjátok miket csinál a srác, nekem megírta privátban. Sokoldalú és kreatív, lusta disznók vagytok a külső mögé nézni, ami nem mellékesen 10/9.
Kedves előző, az előző kommented hangvételével csak magadat írtad le :)
Ne veszek részt veszekedésben, inkább megyek és kiélvezem, hogy van egy normális párom, aki szeret :D
Milyen kulturáltak vagytok...
Amúgy ja, ezek szerint párkapcsolatban lenni tényleg krva nagy privilégiumnak számít, tekintve, hogy az oldal minden második kérdése arról szól, mennyien nem találnak. Nyilván nem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!