Valaki segítene rájönni egy huszonéves srácnak, hogy miért nincs sikere az ismerkedésben?
Lehetnek elvárásaid, de csak abban az esetben ha hasonló dolgokat tudsz felmutatni.
Bezzeg ha ezt egy nő írta volna ki jönnének a gyűlölködő pasik, hogy csak a külsőre menő k^rva....
szintén 19/L
Ejh, kérdező, nem értesz te a női lélekhez.
Oké, ha őszinte vagy, de nem mindegy milyen módon. Ez így enyhén szólva prosztóság.
kár ezen lovagolni, mert mindenkinek mást jelent a csinos és a szép is, ez viszonyítás kérdése,relatív
talán a beszélgetés v rossz helyen keresgélsz N
De ha egy nő bevallja, hogy őt is érdekli a külső, akkor meg miért ribizitek le? Utálom ezt a képmutatást.
Egyébként a véleményem: ha jó pasi lennél már sorban állnának érted. Ha nem vagy az, akkor gáz, mivel nekünk nőknek is vannak igényeink a külsőre, főleg a csinosaknak.
Szerintem nagyon helyes vagy :)
10/9
biztos, hogy a kisugárzásoddal van a gond, nem a külsőddel.
Sztem is alap, hogy csinos nőt akarsz.Én is olyan férfit,aki számomra helyes,jóképű stb. Akit rondának tartok,ahhoz nem fogok vonzódni.
Szal legyél határozottabb és ismerkedj.Kezdeményezz.
Kép nélkül is segítek.
Mert felszínes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!