Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki segítene rájönni egy...

Valaki segítene rájönni egy huszonéves srácnak, hogy miért nincs sikere az ismerkedésben?

Figyelt kérdés
Elsősorban csinosabb hölgyek segítségét várnám, mivel ők az a csoport, akik közül párt szeretnék találni. Ha szánnál rám egy kis időt, és úgy gondolod, hogy tudsz akár brutálisan őszinte lenni, hogy min változtathatnék, (nincs szükségem kamu "majd valakinek tetszeni fogsz" nyugtatgatásokra), akkor nyugodtan írj akár priviben. Köszi.
2013. máj. 30. 14:57
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Lehetnek elvárásaid, de csak abban az esetben ha hasonló dolgokat tudsz felmutatni.

Bezzeg ha ezt egy nő írta volna ki jönnének a gyűlölködő pasik, hogy csak a külsőre menő k^rva....

szintén 19/L

2013. máj. 30. 15:15
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Ejh, kérdező, nem értesz te a női lélekhez.

Oké, ha őszinte vagy, de nem mindegy milyen módon. Ez így enyhén szólva prosztóság.

2013. máj. 30. 15:15
 13/39 A kérdező kommentje:
Szinte biztos voltam benne, hogy be leszek támadva ezért, hogy csinos barátnőt szeretnék. Az a helyzet, hogy a vágyaim olyanok, amilyenek, és nem fogok érte bocsánatot kérni. Segítséget kértem, nem morális kioktatást.
2013. máj. 30. 15:17
 14/39 anonim ***** válasza:

kár ezen lovagolni, mert mindenkinek mást jelent a csinos és a szép is, ez viszonyítás kérdése,relatív

talán a beszélgetés v rossz helyen keresgélsz N

2013. máj. 30. 15:22
 15/39 anonim ***** válasza:
A kérdező srác 10/8-9-es. Már láttam. Mit oktatjátok ki? Nem ezt kérte, hanem tanácsot, segítséget.
2013. máj. 30. 15:26
 16/39 anonim ***** válasza:

De ha egy nő bevallja, hogy őt is érdekli a külső, akkor meg miért ribizitek le? Utálom ezt a képmutatást.

Egyébként a véleményem: ha jó pasi lennél már sorban állnának érted. Ha nem vagy az, akkor gáz, mivel nekünk nőknek is vannak igényeink a külsőre, főleg a csinosaknak.

2013. máj. 30. 15:26
 17/39 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon helyes vagy :)

10/9

biztos, hogy a kisugárzásoddal van a gond, nem a külsőddel.

2013. máj. 30. 15:29
 18/39 anonim ***** válasza:

Sztem is alap, hogy csinos nőt akarsz.Én is olyan férfit,aki számomra helyes,jóképű stb. Akit rondának tartok,ahhoz nem fogok vonzódni.

Szal legyél határozottabb és ismerkedj.Kezdeményezz.

2013. máj. 30. 15:32
 19/39 A kérdező kommentje:
Bocsi, de én sose ribiztem le senkit azért, mert helyes pasit akart. Sosem akarnám, hogy egy nő a külsőm "ellenére" legyen velem, azt szeretném, hogy én tetsszek neki. Az tényleg képmutatás, ha valaki úgy akar vonzó partnert, hogy elvárja, a másik érje be kevesebbel. De én sehol nem írtam ilyet.
2013. máj. 30. 15:34
 20/39 anonim ***** válasza:
64%

Kép nélkül is segítek.

Mert felszínes vagy.

2013. máj. 30. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!