Valaki segítene rájönni egy huszonéves srácnak, hogy miért nincs sikere az ismerkedésben?
Persze, de attól még felszínes vagy. Érthető, ugye?
Amúgy, ha ilyen kérdéseket teszel fel itt, akkor nem lehetsz túl életképes, ami alapból bukta a csajok többségénél. Te pont az a kategória vagy, akinek azt tanácsolom, hogy növessz vastag pénztárcát és vegyél valami szilikon csajszit, akinek mindegy hogy nézel ki. Kár beléd egy értelmes nő. Csak elpocsékolnád.
Egyetértek az utolsóval. Mindenkinek van egy fajta ízlése, de te ennek a tipikus felszínes pasinak tűnsz. Én normális lányként mindig visszautasítom ezt a fajtát, mert tudom, hogy csak a külsőm nézi nem a többi tulajdonságomba szeret bele, már pedig egy komoly kapcsolathoz ez kell.
-Csinos lányt keresel ? azt lehet, hogy találsz, bár ha minden rendben lenne veled, akkor nem itt kérdeznél.
- Csinos, normális lányt keresel ? ezt már így nem hiszem, hogy kapsz.
19/N
27: Azt megint nem mondtam, hogy CSAK a külső számít. Ha valaki felhozza, hogy fontos neki, hogy vonzó legyen a partnere, már mindjárt le van támadva, és el van ferdítve az egész szélsőséges irányba. Nem a külső az egyetlen szempont, de igenis fontos.
És igen, nyilvánvaló, hogy valami nincs rendben nálam, ezért tettem ki a kérdést. Arra szerettem volna választ kapni, hogy mi az, és mit tehetek ellene. De néhány segítőkészebb válaszoló már rám talált, úgyhogy felesleges ragozni. Nekik köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!