Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit írhatnék társkereső...

Mit írhatnék társkereső oldalra ennél nagyobb mondanivalójú szöveget?

Figyelt kérdés

"Annyi ember éli egyedül az életét, pedig nagyon vágyik arra, hogy ő is igazi társra találjon mert képes rá, hogy valakinek gyökeresen megváltoztassa az életét, hogy valakit boldoggá tegyen. Ehhez csupán egy lehetőség kell, hogy találkozhasson azzal akit keres. És ha találkoznak és kézenfogva egymás szemébe néznek, akkor ott abban a pillanatban megváltozik mindkettőjük hátralévő élete. Azután nagyon szeretni fogják egymást és szükségük lesz egymásra és ezzel boldoggá teszik párjuk életét. És sosem engedik el a másik kezét többé.

Hiszem, hogy egy napon olyan ember mellett ébredünk, akit egész életünkben kerestünk."

(27/F)

2013. máj. 30. 09:04
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

#18-as tanácsát fogadd meg, nekem már nincs is mit hozzátennem.

#12, 36F

2013. máj. 30. 11:05
 22/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és próbálok jobbat írni, megosztom veletek ha kész. :)
2013. máj. 30. 11:10
 23/34 anonim ***** válasza:
Rendben, csak be ne pisiljünk itt az izgalomtól addig, hogy milyen lesz a következő!!!
2013. máj. 30. 11:18
 24/34 A kérdező kommentje:

Rendben.:)

Na akkor tessék. Most ez tök komoly. Én 5 évig éltem párkapcsolatban, ez olyan izé így magamról "jót" írni. És a netes társkeresés is egy lehetőség.

"Sokat gondolkodó és terveket szövögető ember vagyok, célomért igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, fontos számomra, hogy lássam értelmét, célját annak amit éppen csinálok. Sok minden érdekel. Elsősorban a zene. Részletesebben a Raggae és a rock. És ezt szeretem jó hangosan.:) Szívesen megyek olyan helyre ahol élő zene szól.

Szabadidőmben barátokkal vagyok, szeretek beszélgetni, kimozdulni otthonról kiülni a természetbe, sétálni, biliárdozni, társasjátékozni, bringázni, vezetni, moziba járni, utazni, fényképezgetni. Hamar tudok lelkesedni valami újért. Informatikusként dolgozom 7 éve. Nem kimondottan a monitor előtt 8 órában való üldögélést jelenti.:) (rendszergazdai feladatok, szervíz, weblap, anyagbeszerzés, rendezvényszervezés). Olyan lányt keresek aki hasonló dolgokkal szívesen tölti az idelyét és pont egy ilyesmi embert keres mint én, kinek hamar a párja lesz az első mindenben. :P"

2013. máj. 30. 11:25
 25/34 anonim ***** válasza:
Soha nem szedsz össze társkeresőn így senkit, sajnálom.
2013. máj. 30. 12:17
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell a végét mindig elrontani?
2013. máj. 30. 12:20
 27/34 anonim ***** válasza:
74%
Társkeresőre felszínes dolgokat kell írni, ha választ is akarsz kapni. Pl.: autód márkája, fizetésed, beosztásod. Képek a házadról, annak berendezéséről, autódról bankszámlakivonatod.
2013. máj. 30. 12:59
 28/34 A kérdező kommentje:
Na akkor mit írjak? Mert látom esélytelen ha normálisan próbál az ember hozzáállni.
2013. máj. 30. 13:29
 29/34 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretek beszélgetni. Sokat hallgatok zenét, éjszaka is míg el nem alszom. Raggae, rock, de mást is meghallgatok. Szívesen megyek olyan helyre ahol élő zene szól. Szabadidőmben barátokkal vagyok, szeretek kimozdulni otthonról kiülni a természetbe, sétálni, biliárdozni, társasjátékozni, bringázni, vezetni, moziba járni, utazni, fényképezgetni, tévézni, egyszerűbb ételeket készíteni. Szeretném ezeket a dolgokat megosztani valakivel, akivel sokat lehet nevetni és viccelődni!

Személyes találkozásban hiszek.:)

2013. máj. 30. 14:10
 30/34 anonim ***** válasza:

Például:

"Sokat gondolkodó és terveket szövögető ember vagyok. Céljaimért minden tőlem telhetőt megteszek. Fontos számomra, hogy lássam értelmét, célját annak, amit éppen csinálok.

Sok minden érdekel. Elsősorban a zene: a reggae és a rock. És ezt szeretem jó hangosan.:) Szívesen megyek olyan helyre ahol élőzene szól.

Szabadidőmben sokat vagyok a barátaimmal. Szeretek kimozdulni otthonról: beszélgetni, kiülni a természetbe, sétálni, biliárdozni, társasjátékozni, bringázni, vezetni, moziba járni, utazni, fényképezni. Hamar tudok lelkesedni az újdonságokért.

Informatikusként dolgozom 7 éve. De ez nem azt jelenti, hogy egész nap csak a monitor előtt ülök. Rendszergazdának mondanak, de még rendezvényszervezéssel is szoktam foglalkozni. :)

Olyan lányt keresek aki szívesen tölti hasonló dolgokkal az idejét. Ha te is ilyen vagy, biztosan jól éreznénk magunkat együtt! :)"

A lényeg, hogy ne sajnáltasd magad. Azon túl szinte bármit írhatsz :)

2013. máj. 30. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!