Mit írhatnék társkereső oldalra ennél nagyobb mondanivalójú szöveget?
"Annyi ember éli egyedül az életét, pedig nagyon vágyik arra, hogy ő is igazi társra találjon mert képes rá, hogy valakinek gyökeresen megváltoztassa az életét, hogy valakit boldoggá tegyen. Ehhez csupán egy lehetőség kell, hogy találkozhasson azzal akit keres. És ha találkoznak és kézenfogva egymás szemébe néznek, akkor ott abban a pillanatban megváltozik mindkettőjük hátralévő élete. Azután nagyon szeretni fogják egymást és szükségük lesz egymásra és ezzel boldoggá teszik párjuk életét. És sosem engedik el a másik kezét többé.
Hiszem, hogy egy napon olyan ember mellett ébredünk, akit egész életünkben kerestünk."
(27/F)
Hidd el nekem, ez abszolút nem nyerő szöveg.
Mesterkélt érzelmeskedő könyörgésnek tűnik, hogy egy csaj végre szánjon már meg.
Csajok felé azt kell sugároznod, hogy sikeres férfi vagy. Jóképű, képzett, jó állással, egzisztenciával, aki szabadidejét is szereti aktívan tölteni, jó fellépéssel, modorosodástól mentes természetes stílussal, de nem vagy elszállva magadtól, mert vannak azért hibáid is. Éppen ezért kellően meg tudod becsülni azt, ha egy számodra vonzó nő elfogadja a közeledésedet és téged választ, bízhat benne hogy kitartasz mellette.
Érdemes olyan képeket feltöltened, amiből látszik hogy éled az életet (külföldi városok, túrák, tengerpart, síelés, egyéb érdekes hobbi, sport), amint látszik a tested, illetve az arcodról olyant, ahol nyílt a tekinteted (könnyed mosoly, szemek nem sunyítanak).
36F
9-es: de teljesen mindegy. Nyilván nem úgy értettem, hogy írja ki, hogy szereti megcsalni a nőket vagy hasonlót, de a legjobb, ha nem ír ki semmit vagy csak nagyon kevés dolgot. Én ezzel a szöveggel értem el a célom egy lánynál:
"Szeretnék egy komoly kapcsolatot. Eddig nem volt lehetőségem komolyabban ismerkedni (földrajzi és magánéleti okokból) és szeretnék most ezen változtatni."
Azaz nem kell túlbonyolítani. Nem kell a bölcset tetetni meg a tökös csávót sem. Nem kell a hobbidról, zenei stílusodról írni, ezeket majd úgyis megkérdezitek egymástól, ha szimpatikusak lesztek egymásnak.
Akkor ezt írjam?
Sokszor sokat gondolkodó és terveket szövögető ember vagyok, célomért igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, fontos számomra, hogy lássam értelmét, célját annak amit éppen csinálok. Sok minden érdekel. Elsősorban a zene. Szabadidőmben barátokkal vagyok, szeretek beszélgetni, kimozdulni otthonról kiülni a természetbe, sétálni, biliárdozni, társasjátékozni, bringázni, vezetni, moziba járni, utazni, fényképezgetni. Hamar tudok lelkesedni. Informatikusként dolgozom 7 éve. Mindenem meg van, és még sincs. Hiányzik az akiért bármit. Szeretnék egy komoly kapcsolatot mert ezidáig nem a megfelelő helyen és időben sikerült lennem a nem megfelelő személlyel.
Ez a második verzió már sokkal jobb. Csak konkretizáld.
Ha elsősorban a zene érdekel, akkor arról miért nem írsz egy kicsit többet? Én például olyan partnert keresek, aki eljön velem operába, mert egy ismerősöm se hajlandó, egyedül meg annyira nem jó, amikor szünetben csak kóválygok és várom a következő felvonást. De a leírásodból nem derült ki, hogy most akkor írjak neked vagy ne? Mert lehet hogy pont ugyanazt szereted, de lehet az is, hogy a death metalra buksz - nem tudni.
A többinél is hasonló a helyzet. Nem mindegy, hogy kizárólag akciófilmet nézel meg a moziban, vagy beülsz egy csöpögős romantikus vígjátékra is.
Azért célszerű konkretizálni, mer amit leírtál, az egy totál sablonszöveg. Nem gáz, csak olyan semmilyen. Ez pont az a fajta bemutatkozás, ami olyan, mintha nem is lenne. Mondjuk egy jó képpel valóban lehet ellensúlyozni, de ha azt akarod, hogy megfogd a szöveggel a csajokat, akkor valami egyedivel kéne előrukkolni.
Még két gondolat. "Informatikusként dolgozom 7 éve." Ez miez? Rendszergazda vagy, netán helpdeskes, grafikus vagy java programozó? Ez megint egy olyan mondat, aminek semmi értelme, mert valójában semmitmondó.
A vége pedig: "Mindenem meg van, és még sincs. Hiányzik az akiért bármit. Szeretnék egy komoly kapcsolatot mert ezidáig nem a megfelelő helyen és időben sikerült lennem a nem megfelelő személlyel." - na ez katasztrofális. Nem, nem, nem! Eddig ha nem is tetted magad különösebben izgalmassá, de legalább nem rontottál a saját helyzeteden. De ez az utolsó két sor megint olyan, mint amit először írtál. Szánalmat kelt. Márpedig tetszik - nem tetszik, a szánalmas férfi és a vonzó férfi egymást kizáró fogalmak.
Írj valami olyat, ami vonzó lehet egy nő számára. Például hogy olyan nőt keresel, aki szintén hasonló dolgokat szeret csinálni. Vagy valami vicceset. Vagy akár semmit. Még az is jobb, mint két mondattal elvenni az ember kedvét attól, hogy írjon neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!