Mit írhatnék társkereső oldalra ennél nagyobb mondanivalójú szöveget?
"Annyi ember éli egyedül az életét, pedig nagyon vágyik arra, hogy ő is igazi társra találjon mert képes rá, hogy valakinek gyökeresen megváltoztassa az életét, hogy valakit boldoggá tegyen. Ehhez csupán egy lehetőség kell, hogy találkozhasson azzal akit keres. És ha találkoznak és kézenfogva egymás szemébe néznek, akkor ott abban a pillanatban megváltozik mindkettőjük hátralévő élete. Azután nagyon szeretni fogják egymást és szükségük lesz egymásra és ezzel boldoggá teszik párjuk életét. És sosem engedik el a másik kezét többé.
Hiszem, hogy egy napon olyan ember mellett ébredünk, akit egész életünkben kerestünk."
(27/F)
Ezt
"akkora egy lúzer vagyok valaki sajnáljon már meg"
Feltétlenül ilyen nyálas-csöpögős életigazságát szeretnél kitenni egy társkereső oldalra?
Persze ha a brazil sorozatok kedvelőire buksz, akkor jó lesz ez is.
Persze az is lehet, hogy csak nekem (35N) túl gejl.
Hát költői meg minden... de rád nem írnék, az fix!
Nyálas és unalmas a szöveg, egy lány meg nem ezt keresi. Legelőször a humoros, könnyed szövegekre figyelnek fel a nők, nem az ilyenre. 23L
Előző: Nem, nem mindegy a szöveg. Tapasztalataim szerint a szöveg sokkal fontosabb annál, hogy hogy nézel ki. legalábbis élőben biztos, társkeresőkben nem nagyon vagyok otthon.
Kérdező: Szép, hogy így gondolod, és valahol romantikus is, meg tényleg sok nő hosszú távon erre vágyik.
De rövid távon, ismerkedésre nem érdemes ezzel kezdeni.
Ez olyan, mintha úgy járkálnál az utcán, hogy tábla van a nyakadban, hogy "Gyereket szeretnék tőled".
Inkább rövid, könnyed, humoros bemutatkozót írj.
Aztán, ha tényleg találkozol valakivel, akivel kézen fogva, egymás szemébe nézve megváltozik mindkettőtök élete, annak az egynek mondd ezt a néhány szép sort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!