Mit gondoltok a netes ismerkedésről?
Nekem nincs róla jó véleményem. Társkereső oldalakon a külsőre is megnyerő nők csak egónövelésért vannak fent, míg az átlagos lányokat ott nem nézi meg senki.
Gyakorin pedig (ne zárjuk ki azért :) ) nem tudhatja az ember, hogy a 18/L valójában nem 53/F..
Aki azt írja, hogy élőben ismerkedjek, azt lepontozom: a véleményekre vagyok kíváncsi, hogy szeritetek lehet -e egyáltalán neten ismerkedni.
18F
Semmivel se rosszabb, mint az élőben ismerkedés, csak a nyomorék nolifer kamuképes trollok terjesztik ezt. Ráadásul hatékonyabb is, mert nemkell többezer kilométert utazgatnod ahhoz, hogy megismerj valakit Pestről, Győrből, Szombathelyről vagy Szegedről.
Inkább azt érdemes szem előtt tartani, hogy mely oldalakon érdemes ismerkedni. Failbookon például abszolút nem. Meg kell figyelned, milyen a közösség, vannak-e kamusgyíkok, trollok, és a te korosztályod-e.
Kamugépek élőben is vannak bőséggel, nemcsak neten. Ráadásul élőben közel se olyan egyszerű megszabadulni tőlük, hogy nyomsz egyet a sarokban a piros X-re.
Nem szeretem
A páromat a neten ismertem meg de mint csak barát/beszélgetőpartner
2 évig barátok voltunk (persze találkoztunk is)aztán összejöttünk azóta 4 és fél év eltelt.
De! Most biztosan nem ismerkednék neten.
Először is a társkeresőt ne próbáld. Nem te leszel az egyedüli aki a lánynál próbálkozik. Az már más ha valamilyen oldalon elkezdesz valakivel beszélgetni és érdeklődtök egymás után mert ott társkeresés céljából vagytok ott.
Ami még fontos hogy beszélj vele mikrofonon és lehetőleg ne húzd a személyes találkozót. Ha lehet akkor pár nap után.
lehet ismerkedni, aztán mi lesz az kettőjükön múlik
a levélváltásokból sok mindent le tudsz szűrni: fogalmazás, szóhasználat, külalak, amiket ír, hidd el ezekből sok mindenre lehet következtetni, főleg az ember tulajdonságaira, ha jó ember ismerő vagy, akkor ez nem gond, N
Elég rossz a tapasztalatom a netes társkereséssel. Iszonyú sok a ronda és dagdt nő, de csomóról ez még a képek alapján sem derül ki. Ha jól számolom, akkor eddig 6 netes randim volt, abból 1 csaj nézett ki jól, a többi az totál vállalhatatlan volt.
ui.: azt az egyet felvittem szobára, utána agyhalált kapott, szóval az sem volt a legjobb választás xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!