Mit gondoltok a netes ismerkedésről?
Figyelt kérdés
Nekem nincs róla jó véleményem. Társkereső oldalakon a külsőre is megnyerő nők csak egónövelésért vannak fent, míg az átlagos lányokat ott nem nézi meg senki.
Gyakorin pedig (ne zárjuk ki azért :) ) nem tudhatja az ember, hogy a 18/L valójában nem 53/F..
Aki azt írja, hogy élőben ismerkedjek, azt lepontozom: a véleményekre vagyok kíváncsi, hogy szeritetek lehet -e egyáltalán neten ismerkedni.
18F
2013. máj. 29. 22:16
2/17 anonim válasza:
Nekem nem jön be, de én elég félős vagyok. Én is mindig attól félek, hogy egészen más ember van a másik oldalon, mint amit hiszek... nem adok meg elérhetőségeket sem, jobb vigyázni. Így én neten egyáltalán nem ismerkedek.
3/17 anonim válasza:
"Nekem nincs róla jó véleményem"
Nekem sincs.
Bár vannak akiknek bejött, de én nem pártolom.
4/17 anonim válasza:
annyi ilyen kérdés volt már, nincs kedvem újra leírni...
Lehet ismerkedni, csak okosan kell tudni használni, röviden ennyi.
5/17 anonim válasza:
ha ellenemre lenne nem ismertem volna meg 2 olyan csodálatos lányt akik :$ ... annyira imádni, és szeretni valóak (L) :)
6/17 anonim válasza:
A hosszabb kapcsolataim mind netről voltak, de nem társkeresőkről. Egyszerűen csak témázgattunk. Lehet neten ismerkedni.
7/17 anonim válasza:
Egy 4 hónapos, majd egy 3 éves kapcsolatom és a feleségem is onnan van.
Szerintem jó hely az ismerkedésre.
8/17 anonim válasza:
nekem több hosszabb rövidebb kapcsolatom volt netről és rengetg sz.r randim. AZtán a férjemet is neten ismertem meg. A neten épp annyi esélyed van a szerelemre mit árhol máshol. sőt a neten sokkal több fiút van esélyed megismerni rövid idő alatt. Bárhol máshol nincs api több jelentkező, neten meg igen. Egyet kell elfogadni, azt hogy majd élöben dől el végül hoyg teszik-e vagy tetszel-e neki. Ezt el kell fogadni, sokan nem pont oylanok mitn a képen, vagy furán ebszélnek vagy csak szimplán hülyeséget mondanak. De erre szórakozó ehlyen is meg van az esély. vesziteni valód nincs. Én több párt ismerek akik ott ismerkedtek meg és sok éve együtt vannak, házasok, sok helyen már baba is van. Mi lassan 5,5 éve vagyunk együtt 29/N
9/17 A kérdező kommentje:
7# nem semmi, gratulálok!
2013. máj. 29. 22:20
10/17 anonim válasza:
Csodálatos és nagyon értékes embereket ismertem meg én is a neten. Sajnálnám ha ezt kihagytam volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!