Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a neten vakó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a neten vakó ismerkedésről?

Figyelt kérdés

Sokan tartják cikinek,te mit gondolsz?

Ha esetleg van pozitív/negatív tapasztalatod,kérlek írd le:)

Előre is köszönöm:) 18/L

2012. nov. 21. 22:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Az ismerkedéssel szerintem nincs baj, csak ha neten járnak mert 500 km-re laknak egymástól.

Mi speciel a neten ismerkedtünk meg párommal, bár nem társkeresőn vagy ilyesmi, hanem még a myvip korszakból ismerte legjobb barátnőm, aztán valahogy az én msnemre került még tiniként és egyszer csak egy városba kerültünk találkoztunk, és elkezdtünk járni.

Másik ismerős példája, hogy honfoglalózott egy sráccal, cukkolták egymást, különszobába mentek és vagy 6 éve járnak (már össze is költöztek) :)

2012. nov. 21. 22:14
 2/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Jónak tartom. Nem mindenki diszkóban, vagy bárban "csajozik", "pasizik". Korábban az nem volt benne szimpatikus, hogy túl direkt arra megy, hogy legyen valakid, de igzából egy hülyeség. A lényeg szerintem az, hogy a levelezős részt nem célszerű sokáig húzni, érdemes minnél korábban találkozni és az életben megismerni egymást mint azok akik nem virtuálisan találkoztak.

21/L

2012. nov. 21. 22:17
 3/19 A kérdező kommentje:
Én nem tartom magam gyávának,de bulikban nem szeretek ismerkedni,azon kívül meg nem valami sok lehetőségem van ismerkedésre itt Szolnokon. Nem egy nagy város.
2012. nov. 21. 22:19
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Netes parkereson ismertem meg a ferjem.

A baratnommel egyik este iszogatunk, zenet hallgatunk es regisztralt egy tarskeresore es egy vicces fotomat kitette.

Masnap reggel kitoroltem, de este meg megadtam a szamom a mostmar ferjemnek...

2012. nov. 21. 22:25
 5/19 anonim ***** válasza:

Ismerkedni mindenhol lehet, csak sok fiú/férfi be van szarva és nem mer odamenni egy lányhoz/nőhöz.

Mellesleg Szolnok nem is olyan kis város, hogy ne lehetne ismerkedni.

Kérdezem én, ha nem lenne internet, mi lenne ezzel a sok gyáva emberrel?

2012. nov. 21. 22:36
 6/19 A kérdező kommentje:

Éppen ez az,hogy oda sem mernek jönni. Meg a bulikban ha meg is teszik,mást akarnak..

Nem tudom,hol kéne ismerkednem.

Hidd el,ha itt élnél... nem sok lehetőséget rejt ez a város:')

2012. nov. 21. 22:44
 7/19 anonim ***** válasza:

miért fáj, hogy azoknak is lesz barátnője, akik nem próbálkoznak be minden lánynál egy adott szórakozóhelyen?

vagy el lettél küldve a pi‌csába legutóbb az izmos felsőtested ellenére?

2012. nov. 21. 22:50
 8/19 anonim ***** válasza:
kb 99 % negatív, többi pozitív élmény : D ennyi
2012. nov. 21. 22:56
 9/19 anonim ***** válasza:

Engem cseppet sem zavar, hogy ennyire beszariak. Sokkal kisebb a konkurencia:) Bele gondolt már ebbe egyébként valaki? Sok fiúnak akkora pofája van, közben a csajoktól meg félnek...

Budapesthez képes egyértelműen rosszabb. De például egy kis faluhoz vagy egy kis vidéki városhoz képest sokkal jobb. És Budapest is viszonylag közel van.

2012. nov. 21. 23:07
 10/19 panini ***** válasza:
Szerintem félelmetes. Lehet, hogy prűd vagyok, de én hiszek abban, hogy azok az összenézések, apró gesztusok amik egy friss ismeretséget izgalmassá tesznek nem helyettesíthetők. Nem adom őket. Nem szeretném odaadni.Nem akarom.
2012. nov. 21. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!