Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a neten vakó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a neten vakó ismerkedésről?

Figyelt kérdés

Sokan tartják cikinek,te mit gondolsz?

Ha esetleg van pozitív/negatív tapasztalatod,kérlek írd le:)

Előre is köszönöm:) 18/L

2012. nov. 21. 22:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem szántad?

Honnan veszed, hogy fáj nekem? Egyáltalán nem érdekel, de mivel a kérdező minden véleményre kíváncsi, én is leírtam az enyémet.

Én azt írtam, hogy MINDENHOL lehet ismerkedni. Érted? Nem csak a szórakozóhelyekről volt szó.

A személyeskedésedre pedig nem reagálok, szánalmas és kisstílű:)

2012. nov. 21. 23:12
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát..voltam már Pesten szórakozni,de egyértelműen egy dologra hajtottak a pasik.. nem hiszem hogy szükséges leírnom,mire:')
2012. nov. 21. 23:14
 13/19 anonim ***** válasza:
A szórakozóhely egy külön téma. Ott a lányok nagy része csak flörtöl, a fiúk nagy része pedig egy éjszakásra hajt. Szerintem felejtsd el komoly kapcsolat szempontjából. Vannak kivételek, de nem túl gyakori.
2012. nov. 21. 23:21
 14/19 anonim ***** válasza:
2012. nov. 21. 23:23
 15/19 A kérdező kommentje:
Akkor hol kéne ismerkednem?:/
2012. nov. 21. 23:26
 16/19 panini ***** válasza:
Nem kell rágörcsölnöd. Majd eljön, ha el kell jönnie. De azért ne zárkózz be. Járj össze a barátaiddal, társaságoddal.
2012. nov. 21. 23:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Mint írtam, bárhol lehet ismerkedni. Buszon, vonaton, utcán, boltban, konditeremben, mindenhol. Légy résen, ha tetszik egy srác, szemezz vele és lépni fog(ha nem tartozik a fentebb említett nyulak közé:D)
2012. nov. 21. 23:31
 18/19 anonim ***** válasza:

"Akkor hol kéne ismerkednem?:/"

Várlak Kecskemétre. :) 22/F

Helyzettől függően szeretek neten ismerkedni. Ha az akivel ismerkedek hajlandó viszonylag hamar találkozni és közel lakik, akkor szeretem a netes ismerkedést. Ha a közelben lakik, de nem szeretne hamar találkozni, ill. távol lakik, akkor utálom a netes ismerkedést. Nem tartom cikinek.

2012. nov. 21. 23:44
 19/19 anonim ***** válasza:

Én személyszerint többször is belefotuttam a netes ismerkedésbe, no nem azért, mert annyira vágytam volna rá, leginkább csak "ez jutott" alapon, illetve hihetetlenül gátlásos voltam az élő ismerkedésben. Már ha arról volt szó, hogy idegenekhez kell odamenni.

Na most az internetes ismerkedés nem feltétlenül gáz, csak számolni kell a legkülönösebb esetekkel. Nekem két ilyen is volt, ezt most itt inkább nem fejtem ki, hosszú sztori :) Kizárólag hosszabb kapcsolataim voltak, de mindegyik között eltelt kb. egy év, mire sikerült olyat találni, aki megfelelt, és belegondolva egyik sem az internetes társkeresés hozta meg.

Jelenleg szintén azt a periódust élem, amikor netes ismerkedésre vagyok korlátozva (most igazából munka miatt is), de van egy sanda gyanúm, hogy ismét nem lesz vele szerencsém :) Talán azért is, mert sokan válaszra sem méltatnak.

Lányként valahogy eleve könnyebb, ha már egy kicsit is csinos vagy és adsz magadra, valószínű, hogy pár nap alatt megfelelő számú jelentkeződ lesz, aztán csak győzd válogatni :)

23/F

2012. nov. 27. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!