Vannak itt srácok, akik szeretik az animéket?
Figyelt kérdés
Ha van, írjatok üzit léccike :32013. máj. 29. 20:08
11/18 anonim válasza:
Ha anime függőnek mondod magad , elhiszem .. de Otaku ? Én is anime függő vagyok de messze vagyok az otaku szinttől .. ha nagyon akarsz látni pl egy animébe otakut , ajánloma Chaos;Head-et , csávó konténerben élt , zabált aludt animét nézett , játszott , suliba nem járt , sőt a konténerből is csak akkor ment ki amikor bábut vett ..
12/18 anonim válasza:
Oké akkor csak megszállott vagyok de terveimben van, hogy majd úgy éljek mint Diogenész xD
17/f
13/18 anonim válasza:
Eleget offoltam már de mind1 csak megakarom köszönni az anime ötletet elég jó kis anime volt :D
14/18 anonim válasza:
Jah nem rossz anime , bár sokan le szülják volt egy hangulata.. , csak a végét nagyon elqrták :D
15/18 anonim válasza:
:D jah hát igen a végét sajnos elég gyakran elrontják a legtöbb animéknél
16/18 anonim válasza:
Sőt ez esetben az egész sci-fi-s szálat nagyon eltúlozták a Di-Sword-ökkel.
17/18 anonim válasza:
Hát igen a japánok valamiért nagyon szeretik a harcos nagy kardokkal rohangáló lányokat. xD
18/18 anonim válasza:
Én animét olvasok és mangát nézek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!