Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valami fura félelem van...

Valami fura félelem van bennem az online társkereséssel kapcsolatban reális ez a félelem, vagy kreált?

Figyelt kérdés
van félnivalóm valamitől?

2013. máj. 29. 01:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én már írtam kép nélküli lányra, semmi rosszat nem jelent az még, hogy nincs fenn képe. Lehet, hogy csúnya, de egyértelmű hogy senki nem akarja kipakolni magát ilyen helyekre. Adatokból kinézhető hogy milyen iskolai végzettsége van, milyen súlyú meg ott a bemutatkozása, hogy úgy ír-e mint egy retardált, vagy normálisan. De nem ez a fő gond, hanem hogy normális, szingli fiúkból az ilyen helyeken túlkínálat van, lányokból normális meg nagyon elvétve és az is csak forgalmas helyeken (nagyvárosok), vidéken kietlen puszta az egész. Igazából egy helyes és értelmes lány úgy sem szenved jelentkezők hiányában, fordítva viszont ez nagyon is jellemző. Én már feladtam, már kifejtettem korábban (#5-ös), hogy miért.
2013. máj. 30. 14:34
 12/13 anonim ***** válasza:
van, de lehet megéri, vannak ismerőseim akik ott jöttek össze, és azóta is együtt vannak, meg vannak olyanok is akik ott tettek barátokra szert, úgyh érdemes megpróbálni sztem
2013. máj. 31. 18:08
 13/13 anonim válasza:
100%

A képeddel visszaélhetnek a Facebookon is, amennyiben nyilvánosak és még rengeteg más helyen is.

Ajánlom figyelmedbe, hogy írd be a Google keresőbe a következőket:

- saját teljes neved

- saját teljes neved - képek keresés

- email címed macskakörömben, pl. "alma@citromail.hu"

- telefonszámod

Lehet meg fogsz lepődni mennyi minden kering rólad, anélkül, hogy tudnád.

Szóval a félelemnek van alapja, és a te felelősséged eldönteni, hogy veszélyek ellenére megteszel-e valamit, vagy sem.

Sok szerencsét!

2014. máj. 4. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!