Igaz, hogy a lányoknak sokkal könnyebb dolguk van?
Tehát ez alatt azt értem, hogy miért fair az, hogy a fiúknak sokkal többet kell gürizniük ahhoz, hogy csajokkal ismerkedjenek?
Fiúknak, hogy sikeresebbek legyenek.
- Konditerem, figyelni az étrendre hogy jó alakjuk legyen.
- Divatos ruha
- Igényes, stílusos megjelenés
- Határozott magatartás
- Humor
- Pénz
- Jó illat, haj
Na és persze akkor ott van, hogy kondizol 3 éve de a kiszemelt csajnak a pávák jönnek be, meg persze fordítva is előfordulhat az ilyen.
Lányoknak mit kell tenniük, hogy felkeltsék a fiúk figyelmét?
- Ne egyenek annyit mint egy víziló
Mert így fiúk közt szólva, szerintem abban egyetértünk, hogy a smink, rengeteg idő a fodrásznál, merész ruhák nem igazán dobnak semmit ha az illető nem figyel a testére, megjelenésére.
Jó. Nyugodtan hordjatok le akárminek, de kérlek azt intelligens módon. Ez az én véleményem volt, én így látom a dolgokat. Röviden, a csajoknak csak válogatni kell a srácok közül, akik egész sok mindent megtesznek a figyelmükért.
Ti mit gondoltok erről?
jah jah a csajoknak nagyobb igényei vannak sokkal evolúciós okokból. Erről nem tehetnek, ahogy arról se hogy gyakorlatilag semmit sem kell tenniük azért hogy paliuk legyen csak Létezniük kell, ez sok más állatnál is így van
de nézd a jobb oldalát: míg ők egyre öregebbek és rondábbak lesznek, te gyűjtöd a tapasztalatot és egyre vonzóbbá vállsz, netán gyúrsz is és az eredmény látható is
Hát ne haragudj, de szerintem eléggé kavarod a dolgokat.
Mielőtt elkezdeném a kioktatásodat, had mondjam el, hogy én abba a bizonyos mai "defektes" lányok közé tartozom, akik nem járnak minden hétvégén a Kökibe/ West Endbe, nem fotózgatják magukat csücsörítve a tükör előtt és néha még a könyve is megemelik.
Na most. Undorodom azoktól a gatyáktól, amiben a fél alsógatyátok kint van. Az az új sapka, amit manapság mindenkin látni (ami olyan, mint egy baseballsapka egyszerűen szörnyű (szerintem!) ) 2013-ban a fiúk többet beszélnek a divatról, mint mi. És ez komoly, szégyen...
a fiúk dolga nem a divatmajomkodás, hanem fiúsabb dolgokkal való foglalkozás (megint kiemelem: szerintem),
Ergo a listádból kihúzhatjuk a divatos öltözködést.
Következő: jó illat. Na ja, ez nem hátrány sosem, de mi büdösek vagyunk?? Azt hiszem ezt is levehetjük.
haj: ez megint egy kritikus kérdés. A lányok vasalják, göndörítik beszárítják, átfestetik stb. Ti? bezselézitek? Vagy ami számomra fel nem fogható: vasaljátok? na ennek is ennyi... kérlek ne mond, hogy mi nem törődünk a hajunkkal.
Kövi:Én kérek elnézést, hogy egy igényes megjelenésű pasihoz jobban vonzódok, mint egy koszos, büdös csöveshez...
A humor egy plusz pont és természetesen nagyon díjjazzuk. Ügyes voltál, ezt eltalálad :))
Konditerem: ugyanaz, mint a humornál, de te valószínűleg még nem jártál ott, mert azért ha körbenézel, vannak ott csajok is ;) Najó, nem olyan sok, de vannak azért.(ha nem hinnéd el, megosztom veled: én is jártam oda)
A pénzről inkább nem tartok beszámolót, mert úgyis mindenkinek megvan a véleménye.
Most összefoglalom neked, mik maradtak:
-Humor= +pont
-Igényes megjelenés
-Határozott magatartás
-Jó illat
"-pénz"
Én inkább az udvarlát tenném bele még, de persze a magadfajtának az ilyen eszébe sem jut. Komolyan, ilyenkor magamat sajnálom, hogy nekem még férjet kell találjak! :DD
de persze, ha ragaszkodsz a miss pics*khoz, akkor megtarthatod a kis hülye listádat, és nyavajoghatsz tovább. De ha ez annyira zavar téged, nem értem, miért köztük keresgélsz.
De ebben a világban, sajnos már tényleg én számítok helytelen gondolkodásmódúnak.
Na pá! :)
Kedves 24-es.
Wow, te szoktál könyvet olvasni? Ez annyira, annyira kiemelkedő dolog, hogy el sem tudom mondani. Ha nem értenéd miért így írtam szeretnék bemutatni neked egy kifejezést : Szarkazmus.
Nem mellesleg ha te ezzel azt akartad magadról leírni, hogy te ilyen intellektuális, kultúrális, mindenről valami véleménnyel rendelkező személy vagy akkor igenis tudhatnád, hogy elég sok lány van akinek nem a pláza a természetes élőhelye. Bár már alapból a következtetésedből ítélve úgy hiszed magadról, te egyedi vagy. Meghagyom neked ezt a jelzőt, had legyen szép napod.
Először is, amit te leírtál rólam abból egyetlen dolog sem igaz. Ha szerinted a divatos öltözködés a full cap-nél (ezzel a szóval is tanítottam neked valami újat, ráérsz megköszönni ha legközelebb erre jársz) valamint a boxer kivillanása a farmerből jelenti, akkor neked ízlésficamod van, vagy akár egyszerűen csak szűk látókörű vagy.
Következő, igen is járok konditerembe és itt bár nincsenek nők, nem akarom összezavarni a világról kialkotott képedet inkább ezt ily hamar le is zárom.
Lássuk csak mi van még itt..
Humor? Az neked sajna nem igazán jött össze a kommentedben, de a próbálkozást díjazom.
Next one:
Mit értesz te azon, hogy magadfajtához? Mert egy kérdés alapján te beskatulyázol egy társadalmi formába? Hm, ez teljesen evidens, nem igazán lepődöm meg rajta. Ez alapján bölcsészkarra tippelnék.
Udvarlás? Én imádok udvarolni, persze csak ha az a személy aki irányába történik díjazza az igyekezetet.
Röviden összefoglalva kisebb terjedelmű mondanivalómat.
Értékelem, hogy ún. intelligens hangvételben történt a (te elképzelésed szerinti) oltásod irányomba, tetszett, hogy minden mondatodra tudok kontrázni. A gond, hogy könnyen ítélkezel valamint a kérdést sem értelmezed mielőtt novellába kezdenél.
Köszi, hogy benéztél további szép napot ;)
"De ebben a világban, sajnos már tényleg én számítok helytelen gondolkodásmódúnak."
Ez a mondatod alapján arra tippelek, hogy 21 év körüli vagy, Pesten laksz és nálad bő 2-3 évekkel fiatalabb barátaid vannak. (ha vannak barátaid és nem csak ismerősök akik körül lebzselsz ha úgy van)
Szerintem nem kéne magad "meg nem értett művésznek" beállítani, egyszerűen akik tényleg értelmesek és úgy látják a világot ahogy te, azok körében lehet te vagy az értelmetlen kislány.
Gondold át.
Kb. az összes lány ilyen, csak sajna nem ők kerülnek előtérbe. A kérdezőt abban kijavítanám, hogy a lányok is járnak konditerembe, de nem feltétlen izmosodnak. A lányoknak megrögzött mániájuk, hogy úristen mekkora nagy ronda bicepszük lesz és ezért nem járnak sokan kondiba. Ez az amit soha nem fogok megérteni (hisz az izom adja a test formáját).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!