Igaz, hogy a lányoknak sokkal könnyebb dolguk van?
Tehát ez alatt azt értem, hogy miért fair az, hogy a fiúknak sokkal többet kell gürizniük ahhoz, hogy csajokkal ismerkedjenek?
Fiúknak, hogy sikeresebbek legyenek.
- Konditerem, figyelni az étrendre hogy jó alakjuk legyen.
- Divatos ruha
- Igényes, stílusos megjelenés
- Határozott magatartás
- Humor
- Pénz
- Jó illat, haj
Na és persze akkor ott van, hogy kondizol 3 éve de a kiszemelt csajnak a pávák jönnek be, meg persze fordítva is előfordulhat az ilyen.
Lányoknak mit kell tenniük, hogy felkeltsék a fiúk figyelmét?
- Ne egyenek annyit mint egy víziló
Mert így fiúk közt szólva, szerintem abban egyetértünk, hogy a smink, rengeteg idő a fodrásznál, merész ruhák nem igazán dobnak semmit ha az illető nem figyel a testére, megjelenésére.
Jó. Nyugodtan hordjatok le akárminek, de kérlek azt intelligens módon. Ez az én véleményem volt, én így látom a dolgokat. Röviden, a csajoknak csak válogatni kell a srácok közül, akik egész sok mindent megtesznek a figyelmükért.
Ti mit gondoltok erről?
Sundisznoka
Látom, nem igazán sikerült értelmezni azt a mondatot "Nyugodtan hordjatok le akárminek, de kérlek azt intelligens módon".
De mégegyszer megkérlek rá, hogy viselkedj, ha név nélkül is kommentelgetsz ne járasd le magad az alpári szövegeddel.
Nekem szerencsére nincs nagy problémám a csajozással, egyszerűen csak szeretek komplikálni.
# 9/11
Be kell lássam, igazad van. Én konkrétan itt a saját világnézetemből indultam ki, tehát engem nem zavar ha egy csaj pl egy szürke farmer, fehér pólóban van de ha látom, hogy igényes, szép haja van, arca akkor első dolgom megszólítani, persze udvariasan.
Nekem az ilyesmi feltűnéskeltő dolgok, mint a magassarkú, kivágott cuccok, össze vissza szín mindenhol csak másodlagos.
igényes haja, arca?
és mit csináljon pl. aki mindent kipróbált, de még úgyis tök pattanásos? vagy pl. rondák az arcvonásai.
akkor már annyira mindegy mibe öltözik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!