Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Igaz, hogy a lányoknak sokkal...

Igaz, hogy a lányoknak sokkal könnyebb dolguk van?

Figyelt kérdés

Tehát ez alatt azt értem, hogy miért fair az, hogy a fiúknak sokkal többet kell gürizniük ahhoz, hogy csajokkal ismerkedjenek?

Fiúknak, hogy sikeresebbek legyenek.

- Konditerem, figyelni az étrendre hogy jó alakjuk legyen.

- Divatos ruha

- Igényes, stílusos megjelenés

- Határozott magatartás

- Humor

- Pénz

- Jó illat, haj

Na és persze akkor ott van, hogy kondizol 3 éve de a kiszemelt csajnak a pávák jönnek be, meg persze fordítva is előfordulhat az ilyen.

Lányoknak mit kell tenniük, hogy felkeltsék a fiúk figyelmét?

- Ne egyenek annyit mint egy víziló

Mert így fiúk közt szólva, szerintem abban egyetértünk, hogy a smink, rengeteg idő a fodrásznál, merész ruhák nem igazán dobnak semmit ha az illető nem figyel a testére, megjelenésére.

Jó. Nyugodtan hordjatok le akárminek, de kérlek azt intelligens módon. Ez az én véleményem volt, én így látom a dolgokat. Röviden, a csajoknak csak válogatni kell a srácok közül, akik egész sok mindent megtesznek a figyelmükért.

Ti mit gondoltok erről?

2013. máj. 28. 18:20
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Sundisznoka

Látom, nem igazán sikerült értelmezni azt a mondatot "Nyugodtan hordjatok le akárminek, de kérlek azt intelligens módon".

De mégegyszer megkérlek rá, hogy viselkedj, ha név nélkül is kommentelgetsz ne járasd le magad az alpári szövegeddel.

Nekem szerencsére nincs nagy problémám a csajozással, egyszerűen csak szeretek komplikálni.

2013. máj. 28. 18:29
 12/27 anonim ***** válasza:
28%
Sajnállak,komolyan.
2013. máj. 28. 18:32
 13/27 A kérdező kommentje:

# 9/11

Be kell lássam, igazad van. Én konkrétan itt a saját világnézetemből indultam ki, tehát engem nem zavar ha egy csaj pl egy szürke farmer, fehér pólóban van de ha látom, hogy igényes, szép haja van, arca akkor első dolgom megszólítani, persze udvariasan.

Nekem az ilyesmi feltűnéskeltő dolgok, mint a magassarkú, kivágott cuccok, össze vissza szín mindenhol csak másodlagos.

2013. máj. 28. 18:33
 14/27 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező intelligens módon leírtam a véleményemet, arról én már nem tehetek, ha az ostoba szánalmas csimpánz, nálad már kivágja a biztosítékot. Ilyen csokilelkű fiúcska vagy, aki már ennyitől kiakad? Mert akkor, nem csodálkozom, hogy a sok visszautasítás így kicsinál téged. Amúgy kint van a nevem: sündisznoka, nem látod ?? Ja meg ne féltsél, azt észre fogod venni, amikor alpári stílusba átmegyek, és k*rvanyázni fogok neked.
2013. máj. 28. 18:37
 15/27 anonim ***** válasza:

igényes haja, arca?

és mit csináljon pl. aki mindent kipróbált, de még úgyis tök pattanásos? vagy pl. rondák az arcvonásai.

akkor már annyira mindegy mibe öltözik...

2013. máj. 28. 18:37
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Van két lány tesóm, elég az, hogy nekik puncijuk van és bárkit megkaphatnak, hidd el, ha tök igénytelenül mennek fel suliba, ahogy tesóm szokta mondani, akkor is bepróbálkozik nála mindig pár srác, ellenben én fiúként egy lánynak sem kellettem még, pedig sok-sok csajnál próbálkoztam már. Egyértelmű, hogy manapság egy fiatal csajnak van jobb élete. Bárkit megkaphatnak a lányok és igen, a fiatalabb korosztályban farok többlet van, ellenben az idősebb korosztályban már a nénikből van több.
2013. máj. 28. 18:38
 17/27 anonim ***** válasza:
Ez így van. Lehet h a legjóképűbb fiúk elvárják ugyanezt a lányoktól, lányok közül viszont még azok is, akikre egy sem igaz a felsorolásból.
2013. máj. 28. 18:46
 18/27 anonim ***** válasza:
jah igaz a mai világban a fiúk már többet adnak magukra, főleg a fiatalabb korosztály, azt viszont nem értem ,h miért nem mernek kezdeményezni, egyre félősebbek, és ha egy lány nem adja könnynen magát, akk már nem is próbálkoznak tovább,feladják
2013. máj. 28. 18:50
 19/27 A kérdező kommentje:
Személy szerint én jobban kedvelem ha egy csaj nem ugrik első percben a nyakamba, a kihívás szerintem egy vonzó dolog.
2013. máj. 28. 18:57
 20/27 anonim ***** válasza:
Igen sajnos ez így van. ÉS a fiatalabb korosztályban tényleg több a fiú.
2013. máj. 28. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!