Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a fiúknak vagy a lányoknak könnyebb felszedni valakit?
Én fiú vagyok és úgy érzem, hogy a lányoknak. Ők biztosan fordítva érzik.
18/F
A lányoknak!
A fiúknak kell az esetek 90%-ban kezdeményezniük és így ők kapják a legtöbb elutasítást és olykor megalázást.
A nők pedig abban a maradék 10% ban akik kezdeményeznek abbol is kb 2% -uk kap elutasítást a mindössze 10%-bol!
Másképp akárhogy is van és mondjon bárki bármit de sokkal többször kell a pasiknak kezdeményezni még mindig, mint a lányoknak és ezért több elutasítást is kapunk!
Nem úgy kéne hozzáállni hogy "még mindig" a pasiknak kell kezdeményezni. Ismerek nem egy olyan fiút, akik nem mernek kezdeményezni, hónapokig gyűjtik a bátorságukat, aztán persze hogy nem jön össze.
Van is egy barátom, aki egy évig szedegette a bátorságát, hogy megkérdezzen engem, de akkor már nemet mondtam. Pedig az első pár hónapban még szívesen össze is jöttem volna vele, de aztán azt láttam, hogy nem lép, ebből én azt szűrtem le, hogy mégse úgy gondol rám, elillant a varázs.
Folyton hisztiznek itt a pasik, hogy nem találnak nőt, de ha nem is kezdeményeznek, akkor ne várjanak csodát.
Több, mint egy éve együtt vagyok a jelenlegi barátommal, és anno is ő kezdeményezett, én még ahhoz tartom magam, hogy a fiú udvaroljon a lánynak és ne fordítva.
Ha meg visszautasít egy lány, akkor nem kell kiborulni, valószínűleg ha nem rögtön, akkor később küldd el, és sokkal rosszabb, ha már elkezdtetek járni és utána gondolja meg magát, hogy mégse érez semmit és szakít.
Próbálkozzatok és majd úgyis megkapjátok a várt reakciót attól, akivel tényleg összeilletek.
Kérdésre válaszolva meg: mindkét nemnek ugyanannyi az esélyes szerintem, bár nem mindegy, hogy felszedés alatt mit értesz. Mert ha csak szexpartnert keres valaki, akkor úgyis könnyebb, tele a világ olyan csávókkal, akik a sok hülye kis tizenéves p*csának kellenek és fordítva.
Értékes embert, akivel komoly párkapcsolatot lehet kiépíteni nyilván nehezebb, de sokkal inkább megéri.
A fő, hogy nem kell rágörcsölni a dologra, amikor a legkevésbé számítasz rá, akkor majd úgyis szembe jön a szerelem :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!