A csajok elvárják, hogy egy srác társasági lény
legyen?
Figyelt kérdés
Ha nincsen baráti társaságom, akkor buktam a csajozást is? Mennyire elvárás ez? És főleg, miért? Miért lenne jobb egy pasi egy lánynak akkor, ha tele van ismerősökkel?
Nekem nem feltétel,hogy tele legyen ismerősökkel.....nekem kevés barátom van,de velük nagyon jó a kapcsolat.
2013. máj. 27. 15:25
2/11 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fontos, nem is baj, ha nincsenek barátai.
Viszont arra a kérdésre, hogy buktad-e a csajozást, azt mondom, hogy nehezebb, ugyanis sok ember a barátain keresztül ismerkedik. Velük meg szórakozni, és sokszor ők mutatják be őket ismerős lányoknak.
17/L
2013. máj. 27. 15:26
3/11 anonim válasza:
Nálam sem feltétel. Ezt nem tudom honnan szedted. Egy párkapcsolat két emberről szól, nem ennek a két embernek a baráti köréről. Úgy értem, egy valamire való lányt, Te érdekled, nem a barátaid.
2013. máj. 27. 15:27
4/11 anonim válasza:
Nekem olyan pasim van aki tele van barátokkal. Tök idegesítő, hogy bárhova megyünk, mindig belebukkanunk egy két ismerősébe, akikkel persze leáll beszélgetni. Mi a f@szért nem lehet egy sétát kettesben megejteni? Minek kell mindig valakinek közbepofáznia az utca túloldaláról??
2013. máj. 27. 15:27
5/11 anonim válasza:
Gondolom az olyan lányok várják el, akik szeretik a nagy társas összejöveteleket, és nekik egy baráti társaság nélküli fiú unalmas lehet. Más magyarázatot én nem tudok, miért lehet jobb egy fiú akinek sok ismerőse van.
2013. máj. 27. 15:39
6/11 anonim válasza:
Csajok mindent elvárnak, mert ők csajok.
2013. máj. 27. 16:41
7/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem számít, több időd van a lányra:)
2013. máj. 27. 17:27
8/11 anonim válasza:
4-es
Velem jól járnál! ;) Gyakorlatilag 2 barátom van, és bár 220 fölötti az ismerőseim száma, de ők inkább csak vannak... Némelyiküket még lehet hogy fel sem ismerném, olyan rég láttam.
2013. máj. 27. 17:40
9/11 anonim válasza:
4-es, velem még jobban járnál :D 1 barátom sincsen és ismerőseim sincs egy sem, akivel valaha is leállnék beszélgetni.
Kérdező: Nem teszi lehetetlenné, csak beszűkíti a lehetőségeidet.
2013. máj. 27. 18:06
10/11 anonim válasza:
Rendben, akkor legközelebb ha szabad leszek, akkor innen keresek majd olyan pasit, akinek nem olyan tág baráti köre.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!