Könyörgök! Jóképű, sportos srác vagyok, valaki foglalkozzon velem!? Egy csaj! 20f könyörgök!
Figyelt kérdés
légyszíves valaki írjon privátot!
a csajok mindig csak a testemre hajtanak, azt szeretném ha valaki érzelmileg is szeretne, ne csak a testem!
2013. máj. 27. 13:56
2/12 anonim válasza:
Könyörgöm, viselkedj férfihoz méltó módon.
3/12 anonim válasza:
:'D ez a mai top1 :D
kérsz egy Scooby snacket? :D
4/12 anonim válasza:
na ez a baj. nincs olyan, hogy "könyörgöm", hanem megyek és teszek érte.
mellesleg kamu a kérdés.
5/12 A kérdező kommentje:
nem kamu esküszök
kérlek!
2013. máj. 27. 14:02
6/12 anonim válasza:
Ne feküdj le velük az első randin, csak két hónap után. Aki annyit kibír, az miattad van veled és nem a tested miatt.
7/12 anonim válasza:
szinte már sajnálom szegény párát
8/12 anonim válasza:
Szerintem ha valóban olyan jóképű lennél mint ahogy leírtad,szinte bármilyen csajt megtudnád kapni!
Lehet h csak te tartod magad helyesnek,más meg nem! Na ez a nem mindegy:D De sajnállak,mondok majd egy imát érted,mindjártXD
9/12 anonim válasza:
Ez aztán a férfias viselkedés :D
10/12 anonim válasza:
Könyörgöm tegyél fel egy képet, hogy lássuk azt az elképesztő jóképű és jótestű srácot, könyörgöm!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!