Érdekel benneteket "GYIK tali"?
Figyelt kérdés
GentLman felvetett a gyik chaten, hogy jövő hét pénteken össze kellene hozni valami kis találkát, hogy a kategóriában élők élőben is összefussanak. Eddig úgy néz ki, hogy lennének jelentkezők, így felvetődött, hogy ide is kirakjuk a kérdést.
Helyszín még nincs kitalálva, eddig mindenki a Széll Kálmán térre voksolt, ha van elég jelentkező, akkor lehetne konkretizálni aztán össze lehetne ülni, enni valamit, meginni egy üccsit, sört, sok töményet stb xD
Egyszóval, ki az akit érdekelne a dolog?
/a trollok és hasonló köcsögök ne itt éljék ki magukat, menjeknek más kérdéshez offolni, köszi /
2013. máj. 27. 00:00
71/79 A kérdező kommentje:
Link a #4. hozzászólásban :)
2013. máj. 28. 21:12
72/79 Aladárkiss válasza:
Jó ötletnek tartom,de ez ilyen elkapkodottan jön le nekem. Kicsit későbbre kellene szervezni. Meg ne ilyen esti kocsmabeülés azt bármikor, a haverokkal megteheted. Szerintem egész napos lehetne ( bogrács stb.)Ez csak egy ötlet...
73/79 anonim válasza:
Aladárkiss ötletét támogatom :)
74/79 A kérdező kommentje:
Ha jól sejtem ( bár még semmilyen infót nem találtam róla ) a margitszigeti jövő hónapban ilyen lenne.
Ez csak egy kis péntek esti sörözésnek indult :)
2013. máj. 28. 22:15
75/79 anonim válasza:
Amúgy szerintem jöjjön aki tud és max. lesz másik alkalom amit korábban leszervezunk h tobbebn johessenek...
77/79 A kérdező kommentje:
Kisebb változás történt, ketten sajnos visszamondták, így ha jól számolom öten maradtunk :/
2013. máj. 30. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!