Érdekel benneteket "GYIK tali"?
GentLman felvetett a gyik chaten, hogy jövő hét pénteken össze kellene hozni valami kis találkát, hogy a kategóriában élők élőben is összefussanak. Eddig úgy néz ki, hogy lennének jelentkezők, így felvetődött, hogy ide is kirakjuk a kérdést.
Helyszín még nincs kitalálva, eddig mindenki a Széll Kálmán térre voksolt, ha van elég jelentkező, akkor lehetne konkretizálni aztán össze lehetne ülni, enni valamit, meginni egy üccsit, sört, sok töményet stb xD
Egyszóval, ki az akit érdekelne a dolog?
/a trollok és hasonló köcsögök ne itt éljék ki magukat, menjeknek más kérdéshez offolni, köszi /
Csak akkor megyek ha lesznek 14 év alattiak!
Tibi atya voltam Dicsértessék!
foley tudunk róla, hogy te kijelentetted, hogy nem léptél be soha és nem is fogsz. Szerencsére nem trollkodnak a nickeddel (bár foleyfan most is van fenn :P ).
Az itteniek közül egy páran "rászoktak" erre a chatszobára az elmúlt hetekben és elég jó hangulat alakult ki ott. Azért merült fel a gondolat, hogy a kérdést ide is kitesszük, mert vannak akik csak néha lépnek de, de visszajárnak hátha őket érdekli...
Nem arra irányult a kezdeményezés, hogy innen mindenkit elcsábítsunk egy estére, vagy hogy a kategória törzsmagját elhívjuk kocsmázni, majd elraboljuk és egy pincébe zárjuk őket, majd pár hónap alatt megelőzzük őket a toplistán :)
Próbáltam úgy megfogalmazni a kérdést, hogy ne ez jöjjön le belőle, és nem azt vártuk, hogy a 9267 felhasználóból 9655 ideírja, hogy nem jön és nem is jönne :)
~Cassie~:
ez igazából szombat éjjel találódott ki, így még igazából nem sok konkrétum van. Van aki dolgozik, van aki előreláthatólag távolabbról jön. Szerintem valamikor késő délutántól esélyes a dolog.
"Am meg biztonsagot biztositja a 2-3szervezo,eggyik egy kravmagás..."
Oszt szerinted csak a nem-perverzek lehetnek "kravmagások"? Amúgy 4-5 thai boxoló perverz ellen sokra menne. lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!