Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdekel benneteket "GYIK tali"?

Érdekel benneteket "GYIK tali"?

Figyelt kérdés

GentLman felvetett a gyik chaten, hogy jövő hét pénteken össze kellene hozni valami kis találkát, hogy a kategóriában élők élőben is összefussanak. Eddig úgy néz ki, hogy lennének jelentkezők, így felvetődött, hogy ide is kirakjuk a kérdést.

Helyszín még nincs kitalálva, eddig mindenki a Széll Kálmán térre voksolt, ha van elég jelentkező, akkor lehetne konkretizálni aztán össze lehetne ülni, enni valamit, meginni egy üccsit, sört, sok töményet stb xD

Egyszóval, ki az akit érdekelne a dolog?

/a trollok és hasonló köcsögök ne itt éljék ki magukat, menjeknek más kérdéshez offolni, köszi /

2013. máj. 27. 00:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
70%

Csak akkor megyek ha lesznek 14 év alattiak!

Tibi atya voltam Dicsértessék!

2013. máj. 27. 00:45
 42/79 anonim ***** válasza:
37%
Cassie,addig ,aradsz amig akarsz
2013. máj. 27. 00:48
 43/79 anonim ***** válasza:
59%
Inkább az a lényeg, hogy mikor kezdődik. Mert engem úgy nevelnek, mint valami kastályba zárt hercegnőt, sötétedésre haza kell érnem, az út pedig a Margit-szigetig kb. 1,5 óra busz-vonat-vilammossal együtt. :)
2013. máj. 27. 00:52
 44/79 anonim ***** válasza:
81%
nem vagyok szégyenlős!
2013. máj. 27. 01:02
 45/79 anonim ***** válasza:
Hát akkor elindulsz hamarabb,de lehet elkiserunk egy darabon vagy valami.
2013. máj. 27. 01:09
 46/79 A kérdező kommentje:

foley tudunk róla, hogy te kijelentetted, hogy nem léptél be soha és nem is fogsz. Szerencsére nem trollkodnak a nickeddel (bár foleyfan most is van fenn :P ).

Az itteniek közül egy páran "rászoktak" erre a chatszobára az elmúlt hetekben és elég jó hangulat alakult ki ott. Azért merült fel a gondolat, hogy a kérdést ide is kitesszük, mert vannak akik csak néha lépnek de, de visszajárnak hátha őket érdekli...

Nem arra irányult a kezdeményezés, hogy innen mindenkit elcsábítsunk egy estére, vagy hogy a kategória törzsmagját elhívjuk kocsmázni, majd elraboljuk és egy pincébe zárjuk őket, majd pár hónap alatt megelőzzük őket a toplistán :)

Próbáltam úgy megfogalmazni a kérdést, hogy ne ez jöjjön le belőle, és nem azt vártuk, hogy a 9267 felhasználóból 9655 ideírja, hogy nem jön és nem is jönne :)

~Cassie~:

ez igazából szombat éjjel találódott ki, így még igazából nem sok konkrétum van. Van aki dolgozik, van aki előreláthatólag távolabbról jön. Szerintem valamikor késő délutántól esélyes a dolog.

2013. máj. 27. 01:10
 47/79 anonim ***** válasza:
52%
Sztem 4től kezdődhetne vagy ilyesmi,es addig ott elvannak akik korabban mentek es szép lassan odagyűlűnk.
2013. máj. 27. 01:15
 48/79 anonim ***** válasza:

"Am meg biztonsagot biztositja a 2-3szervezo,eggyik egy kravmagás..."

Oszt szerinted csak a nem-perverzek lehetnek "kravmagások"? Amúgy 4-5 thai boxoló perverz ellen sokra menne. lol

2013. máj. 27. 01:45
 49/79 anonim ***** válasza:
57%
Had ne fejtsem ki h van egy100kilos 2m-es ember ....stb,am meg a kravmagas az csaj:)
2013. máj. 27. 01:57
 50/79 A kérdező kommentje:
Pihenjetek már meg, nem utcai harcot szervezünk bakker :)
2013. máj. 27. 01:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!