Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ha benneteket érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha benneteket érdekel egy fiu aki udvarol nektek, vagyis számít nektek visszakeresnétek?

Figyelt kérdés

elyzet az h van egy lány aki igen tetszik nekem és óvatosan de keresem a társaságát. Tegnap is ma is hivtam telefonon, de nem vette fel. Korábban már beszéltünk, akkor mondta h, nem tud visszahívni mert nincs a számláján pénz, illetve h gyakran "halk" üzzemmódba hagyja. De gondolom ha feljönne msn -re azért rám irna h miért kerestem, ha kicsit is érdeklem. Ha pedig nem akkor eggyértelmü a dolog :) nem aggódok meg ilyenek csak kiváncsi vagyok a véleményetekre...de h mindig némán van a telója:D

mit gondoltok?

2011. febr. 27. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Sztem nem érdekled. De ez csak a most-ra igaz, tehát: MÉG nem érdekled. Rajtad múlik, hogy ez változik-e pozitív irányban. Ha tényleg tetszik neked, sztem ne hagyd annyiban! (Megjegyzés: ez nem azt jelenti, hogy nyomulj rá, mert az csak ártana a dolognak.)
2011. febr. 27. 13:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem feltétlenül írnék annak aki tetszik talán ha keresett akk igen de nem biztos.Sztem figyelj oda hogy ne hívogasd túl sokat és ne szállj rá nagyon, nehogy nyomulásnak vegye.
2011. febr. 27. 13:07
 3/7 A kérdező kommentje:
hm, nem hivogatom gyakran..5 napja találkoztunk,utána hívtam egyszer. Ha rám ir sztem majd rákérdek h van-e még kedve találkozni, úgy gondolom ez korrekt. így tisztán látunk.
2011. febr. 27. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is udvarolok egy lánynak már pár hete, s eddig háromszor randiztunk, ami elsőre jónak tűnhet, ugyanis melyik lány egyezne bele egy esetleges második, sőt harmadik randiba, ha egyáltalán nem érdekelné őt a fiú. Csakhogy!

Mind a három randit én hoztam össze, mindig én kerestem fel őt, minden alkalommal én írtam neki e-mailt, sms-t, kb. három naponta. Igazából nem éreztem a lányok egyik randi alkalmával sem (kivéve talán a legelsőt), hogy tetszeni akar nekem, hogy el akarnak engem csábítani. Inkább úgy éreztem rajta, hogy "ha hív a pasi, akkor igent mondok, addig se unatkozom", ha nem hív, hát akkor nem hív, mindegy". És ezt el is mondtam neki a harmadik randink végén.

A válasz? "Most olyan periódusban vagyok, hogy csak sodródom az élettel. És egyébként is: még csak ismerkedős szakaszban vagyunk". Végül is abban maradtunk, hogy legközelebb ő fog engem keresni.

Ezt csak szemléltetésképp írtam le. Ki érti a nőket? Hát barátom, igazán senki. Néha még ők maguk se saját magukat.

2011. febr. 27. 13:26
 5/7 A kérdező kommentje:
teljesen fölösleges bármit is ami számára amolyan "követelőzést, elvárást" váltana ki benne, említeni neki. Az már amugysem lenne olyan, ha akar magától ad jeleket kérés nélkül. Ez az utolsónak szól. Arra értem h említetted a lánynak h csak te keresed stb..
2011. febr. 27. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:
A csajok primitív agyába az van bekódolva, hogy csak őket kell keresni. Ők nem fognak téged keresni soha. Ne fogják felvenni azt a k*rva telefont, hogy felhívjanak, nem fognak e-mailt írni, sőt semmi mást sem fognak tenni a kapcsolat érdekében, csak az elvárásokat fogják felállítani. Hogy miért? Kérdezd meg tőlük, de ne várj értelmes választ.
2011. febr. 27. 15:47
 7/7 anonim ***** válasza:

utolsó hát ilyen felfogással nem lesz neked se barátnőd.

Ha nekem valaki tetszik annak tudtára adom vagy keresem.Nem mindig a férfinak kell kezdeményeznie!!

2011. febr. 28. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!