Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha benneteket érdekel egy fiu aki udvarol nektek, vagyis számít nektek visszakeresnétek?
elyzet az h van egy lány aki igen tetszik nekem és óvatosan de keresem a társaságát. Tegnap is ma is hivtam telefonon, de nem vette fel. Korábban már beszéltünk, akkor mondta h, nem tud visszahívni mert nincs a számláján pénz, illetve h gyakran "halk" üzzemmódba hagyja. De gondolom ha feljönne msn -re azért rám irna h miért kerestem, ha kicsit is érdeklem. Ha pedig nem akkor eggyértelmü a dolog :) nem aggódok meg ilyenek csak kiváncsi vagyok a véleményetekre...de h mindig némán van a telója:D
mit gondoltok?
Én is udvarolok egy lánynak már pár hete, s eddig háromszor randiztunk, ami elsőre jónak tűnhet, ugyanis melyik lány egyezne bele egy esetleges második, sőt harmadik randiba, ha egyáltalán nem érdekelné őt a fiú. Csakhogy!
Mind a három randit én hoztam össze, mindig én kerestem fel őt, minden alkalommal én írtam neki e-mailt, sms-t, kb. három naponta. Igazából nem éreztem a lányok egyik randi alkalmával sem (kivéve talán a legelsőt), hogy tetszeni akar nekem, hogy el akarnak engem csábítani. Inkább úgy éreztem rajta, hogy "ha hív a pasi, akkor igent mondok, addig se unatkozom", ha nem hív, hát akkor nem hív, mindegy". És ezt el is mondtam neki a harmadik randink végén.
A válasz? "Most olyan periódusban vagyok, hogy csak sodródom az élettel. És egyébként is: még csak ismerkedős szakaszban vagyunk". Végül is abban maradtunk, hogy legközelebb ő fog engem keresni.
Ezt csak szemléltetésképp írtam le. Ki érti a nőket? Hát barátom, igazán senki. Néha még ők maguk se saját magukat.
utolsó hát ilyen felfogással nem lesz neked se barátnőd.
Ha nekem valaki tetszik annak tudtára adom vagy keresem.Nem mindig a férfinak kell kezdeményeznie!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!