Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért mondják azt hogy a...

Miért mondják azt hogy a lányok alapból érettebbek ilyen korban?

Figyelt kérdés

Én ezt nem értem,mitől érettebbek?Az én lány osztálytársaim annyira gyerekesek hogy még én lepődök meg,pedig magamat se gondolom se felnőttnek se egy komoly embernek,igaz a fiú osztálytársaim se érettebbek de egy szinten vannak nagyjából ahogy én néztem,akkor meg miért mondják hogy nekik idősebb pasi kell mert a velük egykorúak éretlenek,testileg éretlenek?vagy hogy gondolták?

15/f

2013. máj. 26. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen,a te osztályodban lévő lányok valószínűlég a kivételek csoportjába tartoznak. Őket hívják r.bancoknak vagy plázacicának :)
2013. máj. 26. 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség nem nemtől függ az érettség sem kortól szerintem csak embertől
2013. máj. 26. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Dehogy érettebbek!

Inkább másképpen idióták, mint a fiúk.

2013. máj. 26. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:

mind a két nemnél meglehet figyelni van ilyen is olyan is

beszélgettem én már Veled egykorúval és értelmes, beszélgettem sokkal idősebbel, még sem úgy viselkedett, mint én gondoltam, szóval nincs erre képlet N

2013. máj. 26. 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:
A 2 és 3-masnak igaza van esetlég még annyi ,hogy beteszed a fülesed és szóljon egy motiváló zene : )
2013. máj. 26. 17:42
 6/9 A kérdező kommentje:
1. nem ribancok és nem pláza cicák (vagyis max 2) de 19 lány osztálytársam van és teljesen normálisak ilyen szempontból csak nem annyira érettek mint ahogy hiszik azt,vagyis a viselkedésükből azt állapítottam meg,és nem hiszem hogy mind kivétel lenne,mert itt is azt gondolják a lányok (nem mindegyik) hogy ők sokkal érettebbek mint a velük azonos korú fiú
2013. máj. 26. 17:42
 7/9 A kérdező kommentje:
de akkor miért hiszik azt hogy érettebbek?mert azt mondták nekik a szülei vagy az ismerősei?(mert nekem is ezt mondták)
2013. máj. 26. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Akkor bocsi.Csak én tapasztalatból mondom hogy a lányok nagy része emiatt éretlen..
2013. máj. 26. 17:44
 9/9 A kérdező kommentje:
8. hát igen,ez is közre játszik legtöbbször,de nekem ahhoz képest elég normális osztályom van,csak ez a beképzeltség nem tetszik hogy az egyik érettebb a másiknál,szerintem az egész osztály nagyjából 1 szinten van,és egy csomóan azt gondolják hogy a tanulmányi átlaguktól függ hogy valaki mennyire érett
2013. máj. 26. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!