Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A csendes, visszahúzódó...

A csendes, visszahúzódó srácok miért nem minősülnek pasinak a lányok szemében?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a lányok velük nem számolnak, és leginkább csak alfa hímekkel ismerkednek? Szavakban a lányok azt állítják, hogy azokat a pasikat szeretik, akik tisztelik és megbecsülik őket, de ugyanakkor a valóság egészen más, mert pont azokat a pasikat koptatják le zsigerből, aki tisztelné őket, de miért van ez az ellentmondás?

2013. máj. 26. 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ilyen barátom volt... érdekes.... mi tök jól megvoltunk...
2013. máj. 26. 14:33
 2/11 anonim ***** válasza:

mert nem kerül sor kommunikációra,ezért az ismerkedés alapból nem történik meg velük.

a lekoptatás meg a sz@rul kivitelezett,rosszul megválasztott/előadott nyitásnak szól,nem a személynek.

2013. máj. 26. 14:34
 3/11 anonim ***** válasza:
mert Ők csendesek és visszahúzódók:S
2013. máj. 26. 14:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Már megint ez a vinnyogás...

Kinek a pap, kinek a paplan.

Ne általánosíts!

Ha diszkóba mész ismerkedni, naná, hogy lekoptatnak a nyálas dumáddal a csajok és inkább a dominánsabb pasik után koslatnak.

Ellenben, ha normálisabb, felnőtt nőkkel ismerkedsz, akkor ők már nem fognak koptatni, csak mert lúzer vagy.

Vannak egyéb értékek is, amik számítanak.

De ha ennyire ki vagy itt, mert a nők szemében nem minősülsz pasinak, akkor talán benned nincs elég egyéb érték, és ezért ráznak le.

Én is szeretem a csendes, visszahúzódó pasikat. KIVÉVE, HA ITT RINYÁNAK GYK-N!!!

2013. máj. 26. 14:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Fárasztasz, te észreveszed a csendes, visszahúzódó csajokat?

Igen valóban azokat a pasikat szeretjük, akik tisztelnek, megbecsülnek minket, de emellett ám ezer más tényező van. Hiába tisztelsz és megbecsülsz, ha nem jössz be nekem. És ezt most nem a csendes, visszahúzó viselkedésre értem, nem is a kinézetre. Egyszerűen annyival önmagában nem érsz el sokat, hogy te tisztelsz és megbecsülsz....

Amúgy meg ha te megint ennyire látod, hogy mi hogy megy a világban ne kérdezd, hiszen te már 100%ig biztos vagy a válaszban......

2013. máj. 26. 14:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem konkrétan az a "bajom" a csendes, visszahúzódó pasikkal, hogy anyáskodni kell felettük. Ha meg kell kérdezni valamit a boltban, ha telefonálni kell egy hivatalos ügyben, ha füttyögnek az út menti munkások nekem, vagy ha bármi van, mindig nekem kell intézkednem, kiállnom magamért, mindent nekem tennem, még a pasi helyett is, és ez nagyon fárasztó. Nem érzed azt hogy ott van a párod akire számíthatsz, aki megvéd, a FÉRFIT, hanem valami kisgyereket látsz benne, akit tutujgatni kell.
2013. máj. 26. 14:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Én férfit akarok magam mellé nem srácot kezdjük itt. Igényelem, hogy tiszteljenek és szeressenek, de nem bírom a túl nyávogós életképtelen pasikat. Egy férfi álljon ki magáért és ha kell értem is, érezhessem nőnek magam mellette és nem az anyjának. Nem csak a bunkó alfahímek és a rinyáló pasik léteznek kedves kérdező, hanem van a tökéletes aranyközépút is szerencsére, akik kelendőek.

Nem csak azok a pasik tisztelik a nőket, akik csendesek és visszahúzódóak. 19/N

2013. máj. 26. 15:00
 8/11 anonim ***** válasza:

utolsó kommentelő vagyok :

Azt még hozzátenném, hogy 3 éves boldog párkapcsolatban élek, tehát nem a levegőbe beszélek. Nem kell végletekbe gondolkodni, mikor vannak normális pasik is.

2013. máj. 26. 15:07
 9/11 anonim válasza:
engem személy szerint az olyanok vonzanak NAGYON, akik határozottak és tudják mit akarnak, ha rólam van szó...na meg persze fontos, hogy szenvedélyes legyen és ne féljen letámadni :D és nálam a csendes, visszahúzódól is pasinak minősülnek, csak nem indítanak be, ami nagyon fontos lenne...kb ennyi :)
2013. máj. 26. 16:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert a nők a határozott szókimondó alfahím pasikat részesítik előnyben!
2013. máj. 30. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!