Van egy lány aki be szerelmes vagyok rajta is látszik, hogy tetszek neki. Csak furán viselkedik. És nem tudom mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ha fel lépek a FB re akkor ő le lép malyd vissza lép de akkór már nem lép le. Ez hirtelen olyan mit ha kerülne de pedig látszik rajta hogy tetszem neki. Volt már olyan hogy úgy köszönt el hogy meg fogta a karomat . Olyan is volt hogy a autóbusz állomáson szemeztem vele ö is velem meg a lábait keresztbe rakta és a lábfejét felém fordította és ringatta fel le a lábfejét.
Én félénk vagyok de szerintem ő is. Nemtudom hogyan kezdeményezzek?
F19/L18
Csak nem merek kezdeményezni és ő is félős, nemtudom hogy mit csináljak ? Nekem is ez lenne az első párkapcsolatom és neki is.
F19/L18
2013. máj. 26. 11:06
1/9 anonim válasza:
Hívd el randira személyesen! És a randi végén csókold meg.
2/9 A kérdező kommentje:
Kösz
2013. máj. 26. 11:11
3/9 anonim válasza:
a randiötlet tényleg jó! vidd el valami nyugis helyre ahol ketten lehettek (pl park) és beszélgess vele sokat! s reakcióiból le tudod majd szűrni hogy mit akar. Szerintem első randin ne támadd le a csókolózással mert még megijed, bár mondjuk ez tőle függ ha látod hogy nagyon akarja akkor mehet :) de egy puszi a randi végén biztos legyen! sok sikert :)
4/9 anonim válasza:
Valoszinuleg csak ideges es azert viselkedik furan. Sztem is a randi a legjobb, tudasd vele h tetszik neked.
5/9 anonim válasza:
mibol latszik, hogy tetszessz neki?kijelentkezik fbrol aztan meg vissza?:D anyukam is megfogta a karom ha puszit adott.xDa szemezest meg a legtobb ember felreerti, ha ranezelk o meg eszreveszi es nez, hogy te miafaszt nezel ezt a legtobb ember felreerti, a labfejes dolog meg akkora fassag hogy az mar faj.:D
6/9 nyee válasza:
a facebookot haggyad:D ott mindenki bolond... sokkal fontosabb hogy személyesen mit történnek... szal a randi jó ötlet, fontos hogy flörtölj vele, érintsd meg, vagy öleld át fogd meg a kezét, ha meg akarod csókolni akkor nézz a szemébe aztán a szájára és vissza a szemébe...észre fogod venni ha ő is a szádat nézi, utána megcsókolhatod ;)
7/9 anonim válasza:
szerintem igy csinald mint én mert én is félos vagyok...neten vagy is a fb én ondsd ki neki a siv3d hogy mit érzel de elsonek csak célozgas hogy ne hogy meg haragudjon mert nm tudod biztosan hogy o is kedvele téged és ha jo fogadja akor pedig be valod hogy ez mind igaz és tobbet seretne mint barat leni és ha ezt is jo fogadja johet a randi :) sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!