Fufiné kérdése:
Valaki használja még az msnt? Ha van kedvetek ismerkedni és szerettek új embereket megismerni írtok címet?
Figyelt kérdés
válaszokat előre is köszi!Szép napot, estét , éjjelt mindenkineek puszii.!2013. máj. 25. 23:16
1/9 uno20001 válasza:
2/9 anonim válasza:
MSN már nincs, csak skype programon tudod használni a címed.
mert amikor a Microsoft megvette a Skype-t akkor nem sokkal később most nem olyan rég, összeolvasztották az msn el, és egyébként skypen. A facebook profillal is be lehet jelentkezni ha chatelni akar az ember.
3/9 anonim válasza:
Ismerkedj a Badoo-n, ide segítségért jönnek az emberek.
4/9 anonim válasza:
Előttem szóloknak: attól még lehet használni az msn-t. Nem egy megoldás van rá, hogy ugyanúgy működjön mint régen. Én vígan msn-ezek most is, pedig már "megszűnt".
Kérdezőnek meg: szívesen ismerkedek, de mielőtt megadnám a címem azért szívesen megtudnám például a korod, nemed.
5/9 anonim válasza:
Bocs, az "szólóknak" akart lenni.
6/9 A kérdező kommentje:
egyébként van msn ... msn revirert tettem fel és működik ugyanúgy..:DD egyébként lány vagyok.:DD
2013. jún. 20. 14:46
7/9 anonim válasza:
Én meg a verziószámot írtam át, de a reviver is egy megoldás.
Amúgy hány éves vagy?
8/9 A kérdező kommentje:
17, szeptemberbe leszek 18.:)
2013. jún. 21. 12:01
9/9 djhell válasza:
szóval itt vannak még emberek akik használni szeretnék az MSN-t? Köszönhetően ennek a ''kis'' összeolvadásnak eléggé számos emberrel vesztettem el a kapcsolatot... kérdező, ha gondolod dobj egy üzenetet és címet cserélhetünk, ahogy látom egy korosztályba tartozunk :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!