Bejelöltem facebookon. Végzetes hiba volt?
Van egy lány egy társkeresőn, akinek írtam, hamarosan már e-mailben folytattuk. Aztán másnap bejelöltem facebookon a neve alapján azonnal megtaláltam. Erre írt egy hosszabb levelet, hogy van ez a "hülyesége", hogy ő csak személyes emberkéket igazol vissza, és kéri, hogy tartsam ezt tiszteletben, és reméli, hogy ettől függetlenül még beszélgetni fogunk. Erre mondtam, hogy bocs, igazából csak a chat miatt jelöltelek be, de belátom hülyeség volt... ztán a végén mondtam, hogy végülis gmailen is chatelhetünk, szóval meg is hívtam ott chatre. 1 nap telt el, 1 órája már látta amit írtam neki facebookon, de még mindig semmi válasz.
Szerintetek nem akar már velem beszélni vagy mivan??
23/F
Nem értem akkor meg minek küldte ezt (előtte írtam neki egy "leesett, nem szeretnél beszélgetni, további jó ismerkedést, szia!" tárgyú levelet.)
"Szia!
Ne haragudj, hogy tegnap nem válaszoltam neked, de péntek óta beteg vagyok. Lázam és hányingerem van, azóta nem volt erőm,hogy írjak. Bocsi nem tudtam, hogy ennyire magadra fogod venni ha 1 napot nem válaszolok.:( És folytatnám a beszélgetést továbbra is! :)" Nekem is rohadtul átlátszónak tűnik, de most picit megzavarodtam azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!