Bejelöltem facebookon. Végzetes hiba volt?
Van egy lány egy társkeresőn, akinek írtam, hamarosan már e-mailben folytattuk. Aztán másnap bejelöltem facebookon a neve alapján azonnal megtaláltam. Erre írt egy hosszabb levelet, hogy van ez a "hülyesége", hogy ő csak személyes emberkéket igazol vissza, és kéri, hogy tartsam ezt tiszteletben, és reméli, hogy ettől függetlenül még beszélgetni fogunk. Erre mondtam, hogy bocs, igazából csak a chat miatt jelöltelek be, de belátom hülyeség volt... ztán a végén mondtam, hogy végülis gmailen is chatelhetünk, szóval meg is hívtam ott chatre. 1 nap telt el, 1 órája már látta amit írtam neki facebookon, de még mindig semmi válasz.
Szerintetek nem akar már velem beszélni vagy mivan??
23/F
Szerintem nem akar semmit.
Ha megnézi és nem ír, az annak a jele!
ne haragudj, de ez elég béna kérdés, ha ezt te komolyan tervezed hogy megírod neki. nem tudom hogy működik egy ilyen társkereső oldal, de gondolom sokkal több "férfi" van fent mint nő, ezért biztos elárasszák őket levelekkel, valószínűleg a te kiszemeltedet is, ezért elég sok emberrel beszélgethet egyszerre, és bár nem ismerem az előzményeket, de szimplán kedvességből is írhatta neked azt a végén, amit írt. Ha valóban akarna valamit, akkor visszaírt volna, stb..
De az is lehet, hogy 1 órája mondjuk csak telefonon nézte meg az üzenetedet, és gondolta majd otthon válaszol. És ha te most ráírsz neki egy ilyet, az is elég bénán veszi ki magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!