Nagy hiba lenne facebookon megjelölni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel egy helyre járunk bulizni, január óta szemezgetünk, sokszor úgy éreztem szinte bámul. Az legutóbbi disco-ban többször rám is mosolyott, és sokat szemeztünk. Én kiderítettem ki Ő, csak az a hiba, hogy 1 hónapban egyszer járunk arra a helyre, mert messze lakunk egymástól. Beszélgetés még nem volt, de jó ötletnek találtam ha bejelölöm őt. Mennyivel ronthatom el így a vele való "ismerkedést" ? (Nagyon tetszik nekem, szeretnék tőle többet mint szimpla flört...)2013. ápr. 21. 10:28
2/4 anonim válasza:
Nem rontod el az ismerkedést, ha folyton csak szemezgetés van, így nem lenne semmi...Az a legjobb, ha bejelölöd.
Vigyázz azért, veheti jelnek, de nem biztos, hogy úgy fog rá tekinteni. Facebook-on orrba-szájba jelölgetik egymást az emberek, tehát ha bejelöl valaki, akkor nem az első, hogy arra gondolok: "JUJJ TETSZEM NEKI! KAPCSOLATOT AKAR! <33", még ha így is áll a dolog.
3/4 A kérdező kommentje:
Ezért hezitálok, mert ő és én sem vagyunk olyanok, hogy boldog, boldogtalant jelölgetünk. De mostmár hajlok a jelölésre :) Köszi!
2013. ápr. 21. 11:03
4/4 anonim válasza:
azok alapján amiket leirtál simán bejelölheted aztán majdmeglátod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!