Szeretnék kicsit ölelgetni, szeretgetni egy lányt, furán érzem magam, valaki, lányok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 00:17
5/14 A kérdező kommentje:
Olyan fura, ma is kimentema városba csajozgati, végül csak ilyen haveri dumálgatás lett egy csajjal, aki folyton azon nyávogott, hogy mikor hívja már a pasija és közben szívta a hülye cigit, amit én utálok. Nem értem én ezt, hol van az a kis cuki, aranyos lány, akit én keresek, akit szeretethetek,mint régen, amikor a buszon utazva az a kis aranyos folyton rámnézett, szemeztünk és titkon kívántuk egymást. Olyan édes volt, hiányoznak ar égi szép idők, egy édes kislány, akivel szerethetjük egymást. Óóóh! *-*
2013. máj. 25. 00:22
8/14 anonim válasza:
sztem naon szeretethiányod lehet. am hány éves vagy?
9/14 anonim válasza:
most mit vársz itt a lányoktól????
10/14 anonim válasza:
szerezzetek már egy kikurt kutyát macskát ékszerteknőt bálnát vagy bánom is én mit és hagyjátok abba a nyivákolást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!