Miért szeretitek ismeretlen emberek képeit nézegetni?
Figyelt kérdés
Azokra a kérdésekre jön a legtöbb válasz, ahol a kérdező véleményt kér a külsejéről. Miért? Meg sokszor egyáltalán nem is kapcsolódik a kérdéshez, de az egyik elkezdi kommentben, hogy küldj képet, aztán a többi is azért kuncsorog. -.-"2013. máj. 24. 15:17
1/11 anonim válasza:
Mert a kérdések itt sokak fantáziáját megmozgatják, aztán kíváncsiak milyenek is lehetnek a kérdezők.
2/11 anonim válasza:
mert ez egy látványalapú társadalom
engem ez hidegen nagy
3/11 anonim válasza:
Mert sokszor kiderül, hogy a kérdező igazából nem is ronda.
4/11 anonim válasza:
Mer egyrészt unatkoznak, másrészt lehet elite csaj/cávó rak fel képeket - illetve külön kategória a pedofilok akik kiírják a küldejetek nekem képet... jellegű kérdéseket"
5/11 A kérdező kommentje:
És mi a jó abban, hogy tudod, hogy néz ki? Ennyi erővel én is kérhetnék minden válaszolótól képet, mert tudni akarom, ki is ad nekem választ... Egyik itteni híres, gyakran válaszolgató felhasználóról tudom, hogy néz ki, és nekem nem jó, hogy arcot is tudok társítani a kommenthez. :S Pont az anonimitás a lényeg.
2013. máj. 24. 15:27
6/11 anonim válasza:
én megértelek kérdező, de mi erősen kisebbségben vagyunk a nyáladzókkal szemben...
7/11 anonim válasza:
Az én nevem Lucifer, a pokolban élek és rengeteg festményen megörökítettek már.
8/11 anonim válasza:
Amúgy meg az aktív tagok nem fognak képeket felrakni. Jobb a békesség.
9/11 anonim válasza:
8. Én is aktív vagyok, és még a nevemet se írom ki. :))
10/11 A kérdező kommentje:
Nem ide rakta ki a képét, hanem még régebben ismerkedtünk, és küldött magáról képet. Privát üzenetben.
2013. máj. 24. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!