Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha most tudnád meg, hogy a párod levelezik egy ismeretlen csajjal? Srácokhoz: ha szeretitek a bnőtök, mi visz rá, hogy másoknak udvarolj?
ártatlan levelek, de a párom érezteti, hogy tetszik neki a csaj. a csaj nem viszonozza, mert látja, hogy van bnője. de visszaír a semmiről.
azt sem tudom mit gondoljak, féltékeny legyek e erre, hagyjam hogy kiforrja magát, vagy mi?
a páromtól kérdeztem, hogy ez mi, egyenlőre nem ír vissza.
erre hogyan jöttél rá?
egyszer volt hasonló, párom egy styuárdesszel kezdett levelezgetni igen "szexin" egy útja után. Már régen volt, de ha visszaemlékezek, issszonyatosan rosszul esett. A csaj próbálta rávenni, hogy ha legközelebb erre jár, ami ekkor meg ekkor lesz, akkor vezesse körbe a városon, a pasim meg, hogy hááát nekem van jobb ötletem is annál. stb. Pfújj, gusztustalan, Namost 2 év után jól felidegesítettem magam! :)
Én tuti hazaköltöznék.
Ha udvarol, akkor az már baj.
Mert pl. az én emberem levelezett egy online játékon keresztül egy (14 éves) kiscsajjal, de ő csak tanácsokat adott neki, semmi udvarlás. Ha már több lett volna, akkor pápá lett volna.
a párom engedte, hogy felmenjek az iwiwjére
persze miután törölt minden érdekes levelet
csak most jött egy levél attól a csajtól, és abban benne volt, hogy a barátom mit írt neki.
a barátom elég nyitottnak tűnik, de óvatosan fogalmaz, nem összejövősen, a csaj hál' égnek nem veszi a lapot(még)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!