Hogyan viselkedjek, hogy a csajok ne csak barátkozni akarjanak velem?
Már meguntam, hogy a lányok akikkel dumálok nem vonzódnak hozzám, de mindig írnak meg hívogatnak ide-oda. Nem értem, határozott vagyok, nézek is ki úgy nagyjából valahogy de... Nem tudom. Elég sokat szoktam pofázni, ez nagy baj?
21 fiú
1. Kezeld nőként a lányokat(főleg, aki tetszik)
Nyisd ki az ajtót előttük, segítsd le a kabátjukat. Ha olyan helyre mentek, ahol a pultnál kell rendelni, ültesd le a lányt és menj oda te a pulthoz az italért/ételért. Ha pincéres a hely, kérdezd meg a lányt, hogy mit kér, és te beszélj a pincérrel, te hívd. Kísérd haza este, ha taxival mentek haza, akkor te hívd a taxit, nyisd ki előtte a taxi ajtaját. Ha hűvös van, add át a pulóveredet/kabátodat (vagy ajánld fel). Ha nehéz dolgot cipel, vedd ki a kezéből. Tehát viselkedj úgy, mint egy nagybetűs Férfi a nagybetűs Nővel.
Ha tetszik egy lány, akkor tedd fel magdnak a kérdést, hogy mi tetszik benne. A haja, a szeme, a keze, az egyénisége, az illata? Sződd bele a dumádba ezeket. Pl. ha egy filmről beszéltek, mondhatod azt, hogy "kicsit hasonlított rád a főszereplő csaj, olyan huncut mosolya/szép szeme van mint neked, vagy nem is tudom". Ha van valami ruhadarabja, ami különösen jól áll neki, dícsérd meg.
2. Figyelj oda rájuk
Aztán: az nem baj, ha nagy dumás vagy, a lányok szeretik a szórakoztató fiúkat. Mégjobban szeretik, ha valaki meghallgatja őket. Azaz: próbálj meg hallgatni is. Kérdezd meg a lányokat, hogy hogy vannak, milyen napjuk volt, hogy sikerült a vizsgájuk stb. Vagy még jobb, ha azt mondod, hogy "úgy látom, jó kedved van', "olyan friss vagy" stb., tehát amiből az jön le, hogy odafigyelsz rá (vagy próbálsz), ha rosszkedvűnek látod, akkor azt nem mondd ki, csak kérdezd meg, hogy van. Figyelj oda, hogy mit mond. Én pl. egyszer elmeséltem egy srácnak, hogy gyerekkoromban nagyon szerettem volna egy plüss fókát, erre következő találkozásunkkor hozott egyet (pedig nem könnyű beszerezni). A lényeg, hogy érezze, hogy számít, amit mond. Pl. ha a kedvenc költője Áprily, vedd ki a könyvtárból az Áprily összest és lapozz bele, legközelebb említsd meg neki, mi tetszett benne, vagy írj egy e-mailt a legújabb kedvenc verseddel. Ha a kedvenc kutyája a mopsz, akkor küldj neki vicces mopszos Youtube videókat stb.
3. Mutasd meg, hogy hús-vér férfi vagy
Vedd rá őket, hogy úgy gondoljanak rád, mint férfira. Ha jól értem, sok lány barátod van. Ha tetszik valamelyik, mondd el egy (vagy több) másik lány ismerősödnek, hogy tetszik egy lány (akár név nélkül is).
Kérj tőle tanácsot, hogy hogyan hívd el, hova vidd, mit vegyél fel, milyen virágot/ajándékot vigyél az első randira stb. A felsoroltakból csak egy kérdést, tehát nem az összeset és nem úgy, hogy tanácstalannak tűnj, hanem a véleményét kérdezd. Pl. "ha a világoskék ingemet veszem föl, az szerinted is jó?" vagy "szerinted rózsaszín rózsát adjak neki, vagy első alkalommal inkább valami jelképes apróságot? A delfin a kedvenc állata, talán egy delfines kulcstartó?".
Ha nincs konkrétum, beszélhetsz arról is a lányoknak, hogy férfiként mit vársz egy nőtől. Például egy film kapcsán: pl. "X jobban néz ki mint Y, de én Y-t választanám, mert ő odafigyel a pasijára."
Tehát az a lényeg, hogy úgy gondoljon rád, mint egy facér férfira, aki nőre vágyik.
4. Törődj magaddal.
"nézek is ki úgy nagyjából valahogy" - próbálj ezen túllépni. Nem kell műmachonak, vagy metroszexuálisnak lenni, de ALAP, hogy ápolt legyél (borotválkozás, hajmosás, fésülködés, fogmosás, körömvágás, fürdés, fültisztítás, visszafogott, férfias illat), legyen mindig tiszta a ruhád, a cipőd, tűrd be az inget a nadrágba, fekete cipőhöz fekete zoknit vegyél fel, ami ne legyen lukas stb. Ápold a bőrödet is, különösen az arcod.
Ha ez megvan, próbálj továbblépni, pl. kicsit divatosabb frizurát vágatni, stílusosan öltözni (pl. farmerhez pulcsi helyett vasalt ing és zakó), valami jobb parfümöt használni stb. Nyugodtan kérhetsz stílustanácsadás a lánybarátaidtól.
Nem kell kigyúrt állatnak se lenni (sőt), de egy kis súlyzózás, vagy edzés csak jót tehet.
5. Tánc
Nézz ki egy tánctanfolyamot, lehetőleg valami latinosat, Kérdezd meg a szimpatikusabb lánykákat, hogy ki szeretne a párod lenni. Valaki biztos igent mond. A tánc során bizony összemelegedhettek. Ha vele nem, akkor esetleg mással a tánciskolában (a legtöbb helyen van párcsere). Mivel ugye a táncban elég egyértelmű a domináns férfiszerep, másképp néznek rád a csajok tánc közben.
6. A továbbiakban ne "barátkozz lányokkal"
A jövőben, ha új lányokat ismersz meg, tedd nekik nyilvánvalóvá, hogy nem aranyos plüssmaci vagy, hanem egy kapcsolatra vágyó férfi. Ha nőként tetszik egy lány, ezt az ismerkedés elején tedd teljesen nyilvánvalóvá, hogy kettesben szeretnél vele időt tölteni. Fizikailag is közeledj hozzá. Érintsd meg a karját, a vállát, a kézfejét; ha sétáltok, ajánld fel neki, hogy karoljon beléd. Ha elköszöntök, csókold meg! Először nem kell a száján, de semmiképpen se baráti puszi legyen, hanem pl. vedd az arcát a kezedbe és csókold homlokon, vagy csókold arcon, miközben megsimogatod a másik arcát stb.
Ha nem akar barátságnál többet, ezek után tuti lekopik. Ha megmondja, hogy nem kellesz neki, akkor köszönj el szépen tőle, és ne hagyd, hogy hívogasson.
Ha meg nem tűnik el és nem küld el a búsba, akkor pedig hajrá-hajrá, kézfogás, csók, vallomás stb.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!