Hogyan viselkedjek, hogy a csajok ne csak barátkozni akarjanak velem?
Már meguntam, hogy a lányok akikkel dumálok nem vonzódnak hozzám, de mindig írnak meg hívogatnak ide-oda. Nem értem, határozott vagyok, nézek is ki úgy nagyjából valahogy de... Nem tudom. Elég sokat szoktam pofázni, ez nagy baj?
21 fiú
Egyáltalán nem baj, ha sokat beszélsz, főleg, ha van mondanivalód. :)
Szerintem rosszul kezdesz. Nyilván könnyen barátkozol és úgy viselkedsz, hogy rögtön a barát zónába tesznek a lányok.
Sajátíts el valahogy némi férfias kisugárzást! :)
És, ami a legfontosabb:
FLÖRTÖLJ!!
Akkor máris pasi számba fognak venni!
Az elsőnek igaza van, barátkozás közben mutasd ki, hogy érdeklődsz irántuk (flört), különben honnan tudnák, hogy bejönnek neked?
A beszélgetésbe be lehet szőni kétértelmű megjegyzéseket, sőt, néha egy kis pimaszságot is megengedhetsz magadnak, de vigyázz, hogy ne ronts ajtóstól a házba.
A lányok szeretik a bókokat, főleg, ha hozzá még szépen is mosolyog a fiú. :)
Ha tetszik valaki, ne várd meg, hogy ő hívjon, kezdeményezz Te! Ez végül is ma már nem csak a férfi "feladata", de imponál a lányoknak, ha kimutatod az érdeklődésedet irántuk!
Figyeld a jeleket! Nagyon ritka az olyan eset, hogy egy lány úgy lóg együtt egy sráccal, hogy tényleg CSAK barátként néz rá! Emberek vagyunk és általában barátokat is úgy választunk magunknak, hogy valamennyire vonzódunk hozzá, nem csak a belső értékek miatt, de még külsőre is.
Próbálj meg kettesben lenni azzal a lánnyal, aki tetszik neked! Kettesben, valami laza kis program keretein belül, mondjuk filmeztek. Sok mindent le lehet szűrni ilyenkor a másik viselkedéséből! Hozzád ér "véletlenül"? Mit látsz a szemeiben, amikor rád néz? Ha közvetlen veled és ÚGY néz rád, akkor van esélyed, próbálj meg közeledni hozzá. Ha nem látsz jeleket, inkább ne csinálj semmit, nehogy a barátság rovására menjen!
ha a csaj ír rád,ő kérdez,ezek egyértelműen jelzik az érdeklődését.
viszont az,hogy még a találka helyét és idejét is ők mondják meg,az már a kontroll teljes átadása részedről,ami egyértelmű pacsker jelző,vagyis irány a barátzóna jó esetben.
ha begyakorolt,hatásos,tudatos,csattanókkal végződő oltós,csipkelődős a szöveged,az jó.
de ha a személyes gondolataidat akarod megosztani a sok pofázással egy olyan nővel,akinek az érdeklődési szintje meglehetősen alacsony,az régen rossz.
8 reméltem, hogy alakinek feltűnik :D
9 Az arcom nem szép, de van 8 kocka hasamon, ami kompenzálja. És nem, nem vagyok sovány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!