Egy fiú miért esik bele egy lányba ha tudja hogy komoly barátja van?
Napi szinten beszélgetek a sráccal egy társasággal együtt kávézás közben. Pár hónapja észrevettem, hogy a srác folyton bámul titokban. Mostanra már rengeteg mindenkinek levágós. Mindenki, ő is tudja hogy komoly párkapcsolatban vagyok.
Akkor ez most mi? És miért? Mármint saját példából kiindulva, ha én tudom hogy a kiszemeltemnek barátnője van akkor kerülöm az illetőt, hogy továbbléphessek és ne szenvedjek. Akkor ő miért nem?
Sajnos ez tényleg nem úgy van, hogy egyik napról a másikra hirtelen kiszeret belőled, csak mert barátod van. Adj neki egy kis időt, lehet később tudatosítja magában azt, hogy nem szabad, és kényszerítheti magát rá, hogy elfelejtsen.
Nekem is van egy fiúbarátom, aki anno tetszett, de barátnője volt; attól még találkoztam vele, csak egy ideig eltartott, mire elfogadtam a tényt, hogy olyan értelemben a srác tabu. Örülök, hogy nem szakadt meg a barátságunk, most már mindketten párban vagyunk, így nincsenek hátsó szándékaim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!