Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehetne ebbol valami kapcsolat?

Lehetne ebbol valami kapcsolat?

Figyelt kérdés

kb 2 hete jarok egy munkahelyre dolgozni, van parom de nem tul sokat talalkozunk a munka miatt mert szo szerint csak aludni jarok haza, hajnal 3 kor kelek es este 11 ora mire hazaerek, s ilyenkor mar furdes fekves alvas. nincs idom ra! viszont a munkahelyen van egy fiu aki nagyon tetszik, de nemtudom hogy en tetszek e neki! beszeltunk par szot mikor kimentem ragyujtani o is ott volt es o kezdemenyezett egy kissebb beszelgetest, utanna visszamentunk dolgozni. en mindi figyelgetem ot tavolbol de vettem mar eszre hogy o is pillantgat ram, vagy ram mosolyog, de mostanaban nem mond semmit csak mosolyog ram. van egy kozos baratunk a munkahelyen de megsem merem kerdezni tole hogy van e baratnoje mert ha rakerdezek vagy erdeklodok felole tuti elmondja neki hogy tetszik nekem, es nem akarok felsulni ha en nem tetszek nenki meg veretlenul sem, en zavarban vagyok mikor a kozelemben van, szinte a munkara sem tudok odafigyelni, de nalla ezrek bizsergest ha mellettem van! aki kivulrol latja a dolgokat maskeppen veli, nem mertem elmondani senkinek sem ezert irtam ide le hogy hatha van valaki aki igy eltudja mondani a velemenyet errol!

egyebkent a baratommal 8 honapja vagyunk egyutt, minden hirtelen jott vele de sokszor ugy erzem idegesit csak, de ha belegondolok nincs itt akkor meg megillyedek, de sokszor meg magam sem tudom mit akarok mar tole, de mar nincs szerelem csak szeretet mint egy ember! koszonom a valaszokat!

2013. máj. 23. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen lehet! sok sikert és boldogságot4
2013. máj. 23. 15:43
 2/4 anonim válasza:
ha hosszabb távú ez a munkád,akkor szerintem szakíts a mostani barátoddal..mivel ez így nem fog működni...ahogy mondtad,szinte nem is látod,és egy jó kapcsolathoz találkozni is kéne...szerintem kezdj bele a munkahelyi románcba! :)
2013. máj. 23. 16:16
 3/4 A kérdező kommentje:
eloszor is koszonom a valaszokat :) masodszor azt koszonom hogy ezt irtatok, most nagyon jol esett :) kozben kiderult hogy a fiunak is van baratnoje de akkor nem ertem a felem valo vonzodast!? mas egyeb is kiderult, romaniabol jott a fiu s nehezen de beszel magyarul, kozeledik felem mert a munkahelyi kozos barat is romaniabol jott s o tisztan beszel magyarul is s beszelgettem vele s feljott a csalad, s elmondtam neki en anyukam is onnan jott s konnyebben nyitott felem mindketto fiu, igy az emlitett fiu is, probalkozna beszelgetni de nem nagyon tud mirol amit meg en i megertenek, sokszor beszel hozzan de sajnos nem ugy ertem de probalkozok, most ebedszunetben lattam kiment a konyhaba s gondoltam utanna megyek vagy vagy alapon hogy hozzam szol vagy sem, hat megallitott mikor jottem volna ki s elmondta szeretne beszelgetni velem de sajnos keveset tud magyarul s nehez neki megertetnie magat velem, de nem kerul el ne higgyem azt, szerinte egy kedves lany vagyok meg szep is, hat hitelen nemtudtam mire velni ezt es kinyogtem hogy pisilnem kell, erre o is elvorosodott elkacagtuk magunkat, s gyorsan javitva mondtam akkor kezdjuk elolrol, bemutatkoztam neki o is nekem s most mar beszelgetunk is ha talalkozunk rammosolyog, nem eroltetve hanem igazabol, es kicsit ugyerzem csak baratsag alakul de lehet majd idovel, csak ne akarjak mindent egyszerre :) szerintetek? :)
2013. máj. 25. 14:45
 4/4 A kérdező kommentje:
egyebkent nem ebbol kifolyolag hanem mas okokbol egyre tobb sajnos itthon a vita a parommal, ezert kezdem ugyerezni nem tart sokaig vele se igy se ugy...
2013. máj. 25. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!