Beteges, hogy csak katonákkal vagyok hajlandó ismerkedni?
3 okból sem tudok alább adni..az egyik, hogy nagyon izgatónak tartom a katonai egyenruhát, a második, hogy ennél izgatóbbnak találom azt, hogy igazi nagy betűs FÉRFIAK a katonák(ami engem nagyon vonz, mert manapság már csak nyeszlett, nyávogós kisfiúk rohangálnak az utcán), a harmadik pedig(ne nevessetek ki), aki kigyógyított egy gyakorlatilag gyógyíthatatlan betegségből, megmondta, hogy nekem egy katona lesz az igazi.
Egyszerűen nem tudok lekattanni a dologról, olyan fiú, aki nem katona szóba se jöhet:D
Anyám már kész van tőlem, attól fél sose adom alább, sose lesz unokája..De egyszerűen nem megy:s
Nektek is van hasonló mániátok? Hogyan tudnék róla lekattanni?
22L
Én szerződéses voltam 3 évig, egy nagy vicc az egész amit itt irkálsz kedves kérdező, nagyon sokféle katonát ismertem volt köztük alkoholista akit egyébként egyenruha nélkül messzire kerültek a nők :D, persze a hozzád hasonlók mindig megtalálták amikor egyenruhában ment el részegeskedni, de legalább meg fektetett egy két csajt, volt olyan is aki otthon képtelen elvégezni az elvileg férfiakra háruló házi munkákat, lásd: fűnyirás, törött cserép kicserélése, tudom mert vendégségben voltunk és az asszony panaszkodott hogy milyen muja, minden aprósághoz szakembert kell hivni, úgyhogy rengeteg vicces figurát megismertem, persze van egy szűk réteg akiket elitnek neveznek itt kis hazánkban a tömegben civil ruhában őket sem fogod kiszúrni, meg nincsenek is túl sokan, úgyhogy hajrá.. :)
én is egy nagy kóklernak tartom magam, megvannak a hibáim és szoktam szidni a női nemet ha nem jön össze, mondjuk sosem hangoztattam különösebben hogy katona voltam ne azért legyen már velem..
sok haverom van aki katona,de biztos furán néznének rád :D
Engem is érdekel a pálya,főleg ahogy mesélték.
De megvédeni a hazát?
Akitől meg kéne az már mind ott ül a parlamentben,meg vezető beosztásban.:D
nagy arc vagy:)
szerintem menj el légiutas kísérőnek, mert ott vannak egyenruhás tisztek!
Tavaly fél évig, szinte minden hétvégén csak ligetbe voltunk..1 db katonával nem találkoztunk:D Zp-be viszont volt már, hogy összeakadtunk velük..
mori2ről még nem hallottam ilyen téren, de akkor kipróbáljuk!Köszi:)
remélem azzal tisztában vagy, hogy nem mindig vannak ám katonának öltözve :)
szinte már látom pár hónap múlva a kiírt kérdést:
"mit tegyek, nem tudok elélvezni, mert a pasim nem katonaruhában..."
amúgy meg a katonák 80%-a vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!