Budapesti fiúk!?
Figyelt kérdés
Egy 14 éves csaj vagyok és csak ismerkedni akarok de akár komoly kapcsolat is lehet belőle... Szoval várom az üziket 14-16 éves korig srácoktól. Bp-i vagyok#Kebabra
2013. máj. 22. 10:18
31/34 anonim válasza:
Egész Pesten sokan vannak, csak segít vki nem? Nem kell ahhoz Aréna plázába menni sztem. Az időpontot álaszd meg jól sztem még, mert van olyan időszak, amikor ott se sokan vannak.
32/34 A kérdező kommentje:
Végre érti valaki.. Köszönöm Istenem!
2013. máj. 27. 08:23
33/34 anonim válasza:
Igazából már csak azt nem értem, h mitől féltek csajok egy kib*szott randin, túl sokszor láttátok a Motelt, vagy mi van. Nem fog ott a helyszínen megerőszakolni senki, vagy berángatni a kocsijába. Ez csak filmekben van így sztem. Házhoz meg nem kell egyből felmenni, főleg ha nem ismered azt a valakit. Jó ez 14 évesen ok, de amikor huszonévesek jönnek az ilyen nem merek elmenni, ameddig nem ismerlek szöveggel az vicc, amikor diszkóban az első szembejövő sráccal szétk*ratják magukat.
34/34 A kérdező kommentje:
Én egy szóval sem mondtam h ez fog velem történni... De nem is megyek el olyannal aki nem megbízható! Köszönöm válaszod ;)
2013. máj. 27. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!