Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Budapesti fiúk!?

Budapesti fiúk!?

Figyelt kérdés
Egy 14 éves csaj vagyok és csak ismerkedni akarok de akár komoly kapcsolat is lehet belőle... Szoval várom az üziket 14-16 éves korig srácoktól. Bp-i vagyok

#Kebabra
2013. máj. 22. 10:18
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
12%

Megörül az ember, hogy végre egy lány ír az Ismerkedés kategóriába és fiúkat keres...

14 éves.

2013. máj. 22. 10:45
 12/34 anonim ***** válasza:

komoly kapcsolat? majd az nem most lesz, különben is max együtt járás

a másik Te suliban vagy, azzal foglalkozzál N

2013. máj. 22. 11:21
 13/34 A kérdező kommentje:
Foglalkozok..
2013. máj. 22. 11:46
 14/34 anonim ***** válasza:
Real rime gondolom real time akart lenni gondolom (valós idő). Ezt a kérdésedre írtam, nem kötözködésképpen.
2013. máj. 22. 14:15
 15/34 anonim ***** válasza:
7-es vagyok ja real time akart lenni csak elírtam mert siettem. Bocsi!
2013. máj. 22. 18:30
 16/34 anonim ***** válasza:

Beszélgetéshez szerintem mindegy hány éves valaki...

Amúgy nem ritka hogy ide lányok írnak, nem tudom mért olyan csoda ez. :D

Az meg, hogy kiket talál...nem mindegy az nektek? (ha pedofilt talál, akkor azt talál...csak meg tudja oldani a helyzetet :)) 18/l

2013. máj. 22. 20:41
 17/34 anonim ***** válasza:
16-os! Hát épp ezaz hogy ennyi idősen nagyon nem tudja még megoldani a helyzetet. Mért is? Mert őő gyerek még?:D Na ezért! Nem veszekedni akarok veled, de akkor is hatalmas baromságot mondtál most. Neten ismerkedni a legveszélyesebb dolog főleg egy lánynak. Hallottam már néhány durva esetet, hagy ne meséljem el hogy mit mesélt az egyik lány ismerősöm, hogy mi történ vele...
2013. máj. 22. 20:51
 18/34 A kérdező kommentje:
Megtudom védeni magam köszi..
2013. máj. 23. 09:59
 19/34 anonim ***** válasza:

17

Ez egyáltalán nem baromság. Az ember, ha úgy van nevelve, akkor már 14 évesen is képes körültekintően, óvatosan kezelni az ilyen helyzeteket.

Az a lány ismerősöd, akkor nem ilyen volt...arról, hogy kinek milyen a felfogása, a gondolkodása...stb. arról nem én tehetek. :) Engem már kiskoromban megtanítottak arra, hogy ezt hogyan kezeljem. 14-15 éves koromban ismerkedtem neten, és nem lett az égvilágon semmi bajom, pedig találkoztam is úgy emberekkel. :) A lényeg az, hogy hogyan kezeli az ember. (Én szerencsére eléggé "fárasztó" tudok lenni, ha arról van szó, hogy valakit neten megismerjek. Ezzel már elriasztom azoknak jó részét, akik csak szórakoznának. :)) Egyszerűen csak meg kell tanulni, hogy ne legyen az ember naiv...részletesen ismerje meg a másikat, stb. Nem kell rögtön képet cserélni, max face-n ahol már úgyis sokak fent vannak, és úgyis kint vannak neki olyan képek, amilyeneket vállal közönség előtt.

A találkozókkal pedig még óvatosabban kell foglalkozni, de ismétlem...aki olyan (nem akarok semmi jelzőt használni, mert csak azt vennéd le belőle, hogy annak az ellentettjét értem a lány ismerősödre), az képes ezt a helyzetet kezelni. :)

2013. máj. 23. 11:20
 20/34 A kérdező kommentje:

#19 köszönöm :)

Én részletesen megismerem a másikat... elsőnek itt beszélek vele és utána meg ha szimpi akkor átmegyünk facera.. de a találkozásig nagyon sokat kell várnia az illetőnek ;D

2013. máj. 23. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!