Budapesti fiúk!?
Megörül az ember, hogy végre egy lány ír az Ismerkedés kategóriába és fiúkat keres...
14 éves.
komoly kapcsolat? majd az nem most lesz, különben is max együtt járás
a másik Te suliban vagy, azzal foglalkozzál N
Beszélgetéshez szerintem mindegy hány éves valaki...
Amúgy nem ritka hogy ide lányok írnak, nem tudom mért olyan csoda ez. :D
Az meg, hogy kiket talál...nem mindegy az nektek? (ha pedofilt talál, akkor azt talál...csak meg tudja oldani a helyzetet :)) 18/l
17
Ez egyáltalán nem baromság. Az ember, ha úgy van nevelve, akkor már 14 évesen is képes körültekintően, óvatosan kezelni az ilyen helyzeteket.
Az a lány ismerősöd, akkor nem ilyen volt...arról, hogy kinek milyen a felfogása, a gondolkodása...stb. arról nem én tehetek. :) Engem már kiskoromban megtanítottak arra, hogy ezt hogyan kezeljem. 14-15 éves koromban ismerkedtem neten, és nem lett az égvilágon semmi bajom, pedig találkoztam is úgy emberekkel. :) A lényeg az, hogy hogyan kezeli az ember. (Én szerencsére eléggé "fárasztó" tudok lenni, ha arról van szó, hogy valakit neten megismerjek. Ezzel már elriasztom azoknak jó részét, akik csak szórakoznának. :)) Egyszerűen csak meg kell tanulni, hogy ne legyen az ember naiv...részletesen ismerje meg a másikat, stb. Nem kell rögtön képet cserélni, max face-n ahol már úgyis sokak fent vannak, és úgyis kint vannak neki olyan képek, amilyeneket vállal közönség előtt.
A találkozókkal pedig még óvatosabban kell foglalkozni, de ismétlem...aki olyan (nem akarok semmi jelzőt használni, mert csak azt vennéd le belőle, hogy annak az ellentettjét értem a lány ismerősödre), az képes ezt a helyzetet kezelni. :)
#19 köszönöm :)
Én részletesen megismerem a másikat... elsőnek itt beszélek vele és utána meg ha szimpi akkor átmegyünk facera.. de a találkozásig nagyon sokat kell várnia az illetőnek ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!