Budapesti fiúk!?
Figyelt kérdés
Egy 14 éves csaj vagyok és csak ismerkedni akarok de akár komoly kapcsolat is lehet belőle... Szoval várom az üziket 14-16 éves korig srácoktól. Bp-i vagyok#Kebabra
2013. máj. 22. 10:18
21/34 anonim válasza:
Milyen nehez lehetett volna regebben veletek, amikor nem volt net. Ez vicc, semmivel se veszelyesebb elmenni egy ilyen randira, mint diszkoba. Forgalmas helyre kell megbeszelni, s ha f@sz ez a valaki otthagyatok, s kesz. Vagy csak en latom ilyen egyszerunek a dolgot?
22/34 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló..
Én forgalmas helyre mennék és vannak trükkjeim.. Azt nem mondom meg h mik de azért.. Tudom h mire számíthatok egy ilyen randin.. Ès a legrosszabra kEszülök mindig... Köszönöm a válaszokat
2013. máj. 23. 14:30
23/34 anonim válasza:
Akkor hova menjünk? Mondj egy forgalmas helyet, bár pedofilnak tűnnék (24), szóval csak elméletben sztem, hova is hívnál el?
24/34 A kérdező kommentje:
Burgerking/KFC/Arénapláza.... Nah?!
2013. máj. 24. 11:22
25/34 anonim válasza:
Olyat hallottam, hogy szülői engedéllyel (részedről) mehetünk együtt, s csinálhatunk bármit. A 8. kerületre gondoltam, azt hallottam róla, h az a legszebb, s legbiztonságosabb kerület, nem vertek át ugye?
De hozzad ám a papírt, ne csak aláhamisítsd.
26/34 A kérdező kommentje:
Én mégis az Aréna Plázát vagy a KFCt választom mert az ízlésesebb és biztonságosabb ;) Egészségedre utolsó válaszoló!
2013. máj. 25. 11:16
27/34 anonim válasza:
Arena akkor inkabb, mi ez az egeszsegedre? Amugy viccen kivul van a 8. kernek is szep resze, csak nem arra goldol eloszor az ember, ha ezt meghallja.
28/34 A kérdező kommentje:
Amugy igen viccen kívűl van szép része is :)
2013. máj. 25. 18:57
29/34 anonim válasza:
Akkor mégis 8. ker? 4-6-os vonalában el tudsz menekülni, ha akarsz. Arénából mivel tudnál menekülni, trolival?
30/34 A kérdező kommentje:
ott sokan vannak.És csak segít valaki.. De nem megyek hagyjatok már! -.-
2013. máj. 26. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!