Mit tegyek? Lányok válaszát IS várom.
Van egy lány akivel már kb egy hónapja folymatosan beszélgetek... Minden reggel,este.meg ilyesmi...
Az a baj h a Pasija az én haverom de nekem viszont tetszik a lány. Ès hogy mondjam meg a lánynak?? Főleg lányok kommenteljenek! Defiuk is irhatnak
Képes lennél így hátba szúrni a barátodat?? Inkább hallgasd el ezt a dolgot. majd max ha szakítanak és már elég idő eltelt akkor próbálkozz, de akkor sem biztos h nem küld el a haverod a csába. Keress inkább egy szabad lányt.
24/N
Figyelj attol fugg hogy a lany hogy beszelget veled,elvezi a beszelgetest vagy latszik rajta h unja...mert ha pl igy valaszol h ja meg oks..akkor felejtos ha viszont sokat smilezik es esetleg szivecskezik is es van ra valami jel h neki is bejosz. Szerintem akkot mindenkeppen mond el de ha csak egyszeruen jol elvan veled..mert a mai parkapcsolatokban nem lehet eligazodni ,mert lehet h nemis szeretik egymast.szerintem siman mond neki azt hogy : figyelj ....
Tudom h most neked van egy baratod aki az en haverom is ..de szeretnem h tudd h tobbet erzek irantad mint baratsag de hogy ha tetszel neki az rogton latszani fog:))
Ne tedd tönkre a kapcsolatát..
Ha tudod hogy van barátja akkor a f*szér kell megkedvelni..
Ráadásul a haverod, hát szánalmas..
/L
4.
Én nagyon jóban vagyok a párom barátaival. Nagyon jól elbeszélgetek velük. Szivecskéket azért nem küldök de a többi amit leírtál stimmel. Ettől még nagyon nem akarok egyiktől sem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!