Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Lányok válaszát...

Mit tegyek? Lányok válaszát IS várom.

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már kb egy hónapja folymatosan beszélgetek... Minden reggel,este.meg ilyesmi...

Az a baj h a Pasija az én haverom de nekem viszont tetszik a lány. Ès hogy mondjam meg a lánynak?? Főleg lányok kommenteljenek! Defiuk is irhatnak

2013. máj. 21. 21:18
 1/9 anonim válasza:
Öm , tudod nem akarok bunkó lenni, de szerintem ne mondd meg neki. Nézd neked se esne jól ha a pasija helyében lennél. Ha ők boldogok ne zavard ezt meg. Mit tennél ha a te csajodat próbálnák "elvenni"? Nem esne jól igaz? Megfogod találni te is a párod efeleől ne aggódj. De ne tgyél ezért tönkre egy kapcsolatot.
2013. máj. 21. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:
És ez az egy lány tetszik?? Pont a haverod csaja? A csajnal lehet nem is tetszel, csak azért beszélget veled, mert a pasija haverja vagy...
2013. máj. 21. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Képes lennél így hátba szúrni a barátodat?? Inkább hallgasd el ezt a dolgot. majd max ha szakítanak és már elég idő eltelt akkor próbálkozz, de akkor sem biztos h nem küld el a haverod a csába. Keress inkább egy szabad lányt.

24/N

4/9 anonim válasza:

Figyelj attol fugg hogy a lany hogy beszelget veled,elvezi a beszelgetest vagy latszik rajta h unja...mert ha pl igy valaszol h ja meg oks..akkor felejtos ha viszont sokat smilezik es esetleg szivecskezik is es van ra valami jel h neki is bejosz. Szerintem akkot mindenkeppen mond el de ha csak egyszeruen jol elvan veled..mert a mai parkapcsolatokban nem lehet eligazodni ,mert lehet h nemis szeretik egymast.szerintem siman mond neki azt hogy : figyelj ....

Tudom h most neked van egy baratod aki az en haverom is ..de szeretnem h tudd h tobbet erzek irantad mint baratsag de hogy ha tetszel neki az rogton latszani fog:))

5/9 anonim ***** válasza:

Ne tedd tönkre a kapcsolatát..

Ha tudod hogy van barátja akkor a f*szér kell megkedvelni..

Ráadásul a haverod, hát szánalmas..

/L

2013. máj. 21. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:

4.

Én nagyon jóban vagyok a párom barátaival. Nagyon jól elbeszélgetek velük. Szivecskéket azért nem küldök de a többi amit leírtál stimmel. Ettől még nagyon nem akarok egyiktől sem semmit.

2013. máj. 21. 21:26
 7/9 anonim válasza:
gondolj arra is, h a barátságod is rámehet azzal a sráccal...
2013. máj. 21. 21:31
 8/9 Vizéli László ***** válasza:
Én egy jó barátságot soha egy csaj miatt sem rúgnám fel. Te se tedd.
2013. máj. 21. 21:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ne játssz a tűzzel mert könnyen megszívhatod..
2013. máj. 21. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!