Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan érzékeltessem Veletek,...

Hogyan érzékeltessem Veletek, fiúk? (lányok válaszát is várom) L

Figyelt kérdés

Más szempontból magabiztos lány vagyok,de a szemezés,meg flörtölgetés nem megy idegen fiúkkal:(

A kérdésem:buszon hogyan vagy mit csináljak/nonverbális jelekkel/ h feltünjön a fiúnak,tetszik? Mert ha próbál szemezni velem,valahogy nem tudok ránézni...

Ötlet?Kort/nemet is kérnék szépen :)

Elõre is köszönöm az értelmes válaszokat! 18L

2013. máj. 1. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon egyszerű! Ülj mellé! De előtt kérdezd meg, hogy szeretné-e hogy mellé ülj. Ha azt mondja igen, akkor a bíborszőnyeg már ki is gurult előtted. Ha azt mondja mindegy, akkor még lehet esetleg próbálkozni.

100%-os módszer. Persze előtte 1-2 nappal már érdemes párszor ránézni.

2013. máj. 1. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem,menj oda hozzá,és beszélgessetek,minek szemezni? Ha tettszik,és akarsz tőle valamit,akkor úgyis beszélnetek kell.

26/F

2013. máj. 1. 13:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Azért gondoltam jelekre,mert maga a kezdeményezés a fiú "dolga"-legalábbis szerintem :) igazából ösztönözni szeretném,mert ha nem lép,akkor úgyis mindegy :)

Csak egyszerûen nem tudok ránézni vagy tudomisén...meg olyan furi érzésem van mintha nem is engem nézne...vagy csak véletlenül néz...lányoknak biztos ismerõs :D

2013. máj. 1. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szedd össze magad és nézz rá! És mosolyogj! Tuti siker!!!!

A gondolatolvasáshoz nem értünk!

Egy érettebb pasi.

2013. máj. 1. 13:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Aha, ismerős. Nagyon. De ezen a téren még én sem tudtam mit kezdeni magammal. Próbáld meg, hogy a közelében tartózkodj, amikor csak lehet, próbálj hozzáérni…
2013. máj. 1. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Én imádok buszozás közben férfiakkal/fiúkkal szemezni, mindig próbálom kitalálni, hogy mit gondolhatnak rólam. :DDD
2013. máj. 1. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Amíg rá sem bírsz nézni addig mit akarsz? Ha megszólitana elfutnál?:) De tényleg nézz rá, kapd el a pillantását, kicsit mosolyogj rá ilyesmi
2013. máj. 1. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
"A férfiaknak kell kezdeményezni." utálom ezt a mondatot! Nem az őskorba vagyunk, hogy kezdeményezés képpen leüssünk egy husángal... Tök8 hogy ki kezdeményez. 18/F
2013. máj. 5. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!