Hogyan érzékeltessem Veletek, fiúk? (lányok válaszát is várom) L
Más szempontból magabiztos lány vagyok,de a szemezés,meg flörtölgetés nem megy idegen fiúkkal:(
A kérdésem:buszon hogyan vagy mit csináljak/nonverbális jelekkel/ h feltünjön a fiúnak,tetszik? Mert ha próbál szemezni velem,valahogy nem tudok ránézni...
Ötlet?Kort/nemet is kérnék szépen :)
Elõre is köszönöm az értelmes válaszokat! 18L
Nagyon egyszerű! Ülj mellé! De előtt kérdezd meg, hogy szeretné-e hogy mellé ülj. Ha azt mondja igen, akkor a bíborszőnyeg már ki is gurult előtted. Ha azt mondja mindegy, akkor még lehet esetleg próbálkozni.
100%-os módszer. Persze előtte 1-2 nappal már érdemes párszor ránézni.
Szerintem,menj oda hozzá,és beszélgessetek,minek szemezni? Ha tettszik,és akarsz tőle valamit,akkor úgyis beszélnetek kell.
26/F
Azért gondoltam jelekre,mert maga a kezdeményezés a fiú "dolga"-legalábbis szerintem :) igazából ösztönözni szeretném,mert ha nem lép,akkor úgyis mindegy :)
Csak egyszerûen nem tudok ránézni vagy tudomisén...meg olyan furi érzésem van mintha nem is engem nézne...vagy csak véletlenül néz...lányoknak biztos ismerõs :D
Szedd össze magad és nézz rá! És mosolyogj! Tuti siker!!!!
A gondolatolvasáshoz nem értünk!
Egy érettebb pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!