Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek most mit akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mit akar tőlem? Megint csak játszik mint szokás szerint? Főleg fiúk válaszát kérném. Ez amolyan fiú tulajdonság?

Figyelt kérdés

Szóval 14 éves lány vagyok és a "problémám" egy 17 éves fiúval kapcsolatos.

Régen jártunk kb tavaly ilyenkor majd csúnyán átvertem, mivel, hogy 3 hónapig küszködött, hogy összejöjjek vele. Én szerettem de mikor összejöttem vele valahogy nem ment a dolog. Egy hét után szakítottam vele és összejöttem egy fiúval. Láttam fáj neki de hagytam szenvedni. Majd rá jöttem, hogy csak szeretem és szakítottam a másik fiúval.

Eltelt egy jó idő, amíg nem engedett magához közel. Majd nyáron újra összejöttünk de az sem tartott soká (vagyis én nem gondoltam úgy hogy járunk).

Azóta is ritkán találkozunk, mivel legtöbbször kb így történik:

Sokáig nem talizunk majd valahol összefutunk, aztán meg dumálunk egy talit. Ha talizunk közel engedem magamhoz. Tudom, hogy nem kellene, de nem bírom elviselni azt, ha ott van mellettem érzem az illatát és nem érezhetem a csókját. Már nem dobog úgy a szívem ha vele vagyok, de nem tudom azt mondani neki, hogy nem. Ha valami ilyen történik utána mindig őrlöm magam, hogy miért hagytam? Majd mindig megbánt...aztán hónapokig sírok miatta, kerülöm. Aztán kezdődik újra.

Most megint ezen megyek végig...de már nem akarok sírni miatta.

Fiúk szerintetek túl vagyok rajta vagy még mindig nem? Szerintetek mit akar tőlem ??? Miért nem hagy... tudja jól, hogy így vagyok, mert mindig elmondom neki de nem azért mert ezzel célom van s ő is tudja. Hanem csak azért, mert megkönnyebbűlök.

Lány segítsége is jól jön. Mit tanácsolnátok?

2013. márc. 12. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Már rég nem kéne foglalkoznod ezzel a sráccal.Csak kínzod magad
2013. márc. 12. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért kell futni olyan busz után, ami már elment? Sosem fogom megérteni...
2013. márc. 12. 19:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Tudom, de nem megy...tudsz tippet, hogyan felejtsem el teljesen?

Nekem ő volt az első pasim s talán e miatt nem tudom elfeledni. Szerinted is lehet ez az oka?

2013. márc. 12. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell olyanba ütni piciny orrocskádat amihez nem értesz. Azaz gyerekeknek még nem való a felnőttek játéka...
2013. márc. 12. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!