Laci911 kérdése:
Gondnak értem az othonomat az az szégyenlem van olyan nô ki nem mutatkozna egy ilyen srácnál?
Figyelt kérdés
Mivel anyámnál èlek , de dolgozom ,csak fèltettem kell a tanulásomra a pènzt ezèrt othonra nem adok le summit sem anyám nem tudja fentartani sem magát sem ahol lakok ( ez lehet , hogy özösèg de muszálj tanulni , ha normális pènzt akarok keresni .)2013. máj. 21. 19:44
2/5 anonim válasza:
Tanulj meg írni!
Ezt a zagyvaságot nem tudom elolvasni és nem is vagyok hajlandó.
Felnőtt ember vagy b*sszameg!
3/5 anonim válasza:
szeritnem a telója átirta, nekem is szokta, az más hogy ellenőrizni kell mindig mielött az emebr átirja. Amugy azt éns em értem mi a kérdés...
4/5 anonim válasza:
A tanulás a legfontosabb, egy normális nő megérti, meg most már inkább az jellemző, hogy későn tudnak külön lakásba költözni a fiatalok, sajnos. Már ha jól vettem ki, amit írsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Vissza olvasva tènyleg Rossz amit írtam , javítani nem tudok mostmár ...Nyilvános I pardon írtam , de figyelmetlen voltam ...
2013. máj. 21. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!