Hogyan tudnám megismerni?
Szaladj el a házához, dobj be egy téglát amire az van írva:
Járjunk getttzi, puszi Hanna. (Vagy akármi is a neved)
Szia!
Nekem is tetszik egy srác, aki évfolyamtársam és a legjobb barátnőm osztálytársa, de még így se jön össze a dolog. Ők sem nagy spanok, csak osztálytárs alapon vannak egymással, szóval elég fura lenne, ha ráuszítanám a barátnőmet...
Mindig köszön nekem, pedig eddig 2x beszéltünk az életben. Nem rég lettem rá figyelmes, hogy miért köszön nekem ez az "idegen" srác :D Azt hiszem én itt fogok lerekedni :D
Nincs semmi ürügy amivel odamehetnél? Nincs sok vesztenivalód, én már annyi visszautasítást kaptam, hidd el meg lehet szokni, főleg ha nem csinálsz magadból totál idiótát, én másnapra túl szoktam tenni magam rajta. És persze újból próbálkozom. Eddig 4 kapcsolatom volt, és mindegyiket én indította és én is fejeztem be. Szóval csak bátran, egyenrangúság van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!