Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám jobban megismerni saját magam?
Nekem speciel nem segít. Ugyanezt szoktam csinálni, csak pörögnek a gondolatok a fejemben, a hétköznapokat hogy vészeljem át, stb. Nem lehet igazán kikapcsolni, még a zenével együtt sem.
Viszont a sok (nőknél való) próbálkozás és elutasítás által elég jól megismertem önmagam (általuk is).
1)Nem nem vagyok vallásos, miért kérdezted?
de ha arra gondolsz nem hiszem hogy egy vallás szabályai között meg tudnám találni az igazi énem.
2) Hát ezt igazán sajnálattal hallom, de a valódi én nem a kudarcokban van senki sem születik pancsernek, ha te annak tartod magad azt a többi ember is megérzi (tudatalatti) és mindenki úgy is fog kezelni.
3) Köszönöm ez tényleg hasznos tanács, szerintem ezt befogom iktatni napi szintre, mondjuk minden nap kitalálok egy élethelyzetet. :D
A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
Köszönöm amúgy nem saját ötlet, láttam egy filmet az elcamino-rol az adta az ihletet hozzá. :)
Ilyesmire a varázsgombákat javasolták régen elvonulva a természetben egy odvas köbe, de tudományos szempontból a hatóanyaguk nagyon összetett és megjósolhatatlan így nagyon veszélyes is. :D Marad a budhizmus!
28F
tegnap 15:14
Én sem ajánlottam te nagyon szegény!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!