Internetes ismerkedésnél összejött már valakinek normális kapcsolat?
Figyelt kérdés
Aki tetszene, az vagy nagyon messze lakik, vagy húzza az agyam, de kiderül, hogy csak szeretőt keres. Akadt már meg nős pasi is a horgon. :(2013. máj. 21. 14:15
11/15 Vackorka válasza:
Személy szerint többnyire kifejezeten neten ismerekedek, hisz itt a legkönnyebb ismerkedni és egyben nagyon szép lányokkal lehet ismerkedni :) 23F
12/15 anonim válasza:
Igen.
Azonban internetes társkeresőkről még nem.
13/15 anonim válasza:
Nekem egy nagyon szép 2 éves kapcsolatom lett így.
130 km-re laktunk egymástól.
amikor tudtam mentem hozzá: szabad hétvégéken, szünetekben, nyarakon 1 hónapot volt nálam 1 hónapot én nála
már vége de nem a távolság miatt..
de mindig jó visszagondolni rá :)
14/15 anonim válasza:
nővéremnek bejött, de keresztény társkeresőn
15/15 anonim válasza:
Én is ott ismertem meg a párom,kb 100km volt a táv.Minden hétvégén találkoztunk,majd kis idő után összeköltöztünk.Azóta már megkérte a kezem,idén lesz az esküvőnk:)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!